Tårtkalas!

jajemen! Idag har Emma (K)..som numera går under namnet Tårttanten ;)...varit här och bakat tårtor med mig. Emma bjöd ju på den godaste tårtan jag ätit så den ville ju jag bjuda på till dopet. Egentligen är det Fridas farmors recept...tror det va så :P Har bakat sen tio imorse (nu är kl 16). Det är ju egentligen tiden i ugnen som tar tid så mest väntan. Kul att umgås en stund med Emma!
Så till Emma vill jag säga: TACK TACK TACK TACK! Du är verkligen en underbar vän! Puss på dig!

Tårtbaket gick verkligen hur bra som helst. Bottnarna släppte så super fint från bakplåtspappret så vi blev nog sturska för sen sket det sig med tredje tårtan..haha! Den hamnade i soporna..lr en liten del gjorde vi till en tårta till mig =D
Nu väntar jag på sista delarna i ugnen och sen hoppas hoppas hoppas vi att den ska klara sig. Får göra en ny imorrn för jag orkar inte mer idag...så vi får se om det blir en tårta eller två vi får göra imorrn.

Max är hos mormor (min mamma alltså). Hon har haft han hela dan. Skickade med henne ersättning och förut när jag ringde verkade allt gå bra. Jag är inte ett dugg orolig faktiskt. Litar på att mamma fixar detta. Konstigt att vara utan han så länge. Hon har gett honom 2 mål mat nu. Lite konstigt att det inte spänner i min tuttar. Har ju alltid känt att jag inte har ngt överflöd men man börjar ju undra om man har för lite när det inte känns mer. Jaja...ungen går ju upp så borde ju få i sig tillräckligt..hehe!

Åh, sarah, läste ditt inlägg. Jag har ju känt lite att max är ganska liten och att rutiner kanske kommer när han blir lite äldre samtidigt som man inte vill ge honom några ovanor. Jag tror jag ska försöka men annars ta det lite längre fram.

Åh, det märks verkligen att han växer. Tycker han har blivit jätte stor på en vecka bara. Okej, jätte stor är ju att ta i men.....
Är så skönt för tycker att hans magont har blivit mycket bättre. Nu pruttar han då och då men är lixom inget skrikande innan utan det bara kommer. Nu har han ju vart förkyld så lite grinig för det men börjar se en ljusning på dte oxå. Hade en jätte mysig kväll igår. Min lilla bubbe....åh va jag saknar han nu!

På trettondagsafton ska han sova borta för första gången. Vi tänkte att det skulle bli en tur till dalia så han får sova hos mormor. Hon är ju givetvis själaglad för detta...har hon väntat på sen han föddes typ =) Ska bli skönt att få sova ut ordentligt oxå. man har ju inte sovit mer än 5 timmar i sträck sen 8 sept då han föddes. Så en natt så klarar man några månader till...hoppas ju att han ska sova bättre snart. Brukar ju bli lite längre sovstunder när de blir äldre.

Hmm...ja. det va nog det jag hade att berätt just nu. Ska kolla till tårtbottnarna i ugnen nu!
WISH ME LUCK!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hejsan ! Va trevligt att du hittade min blogg :) Maximilian är ett mycket fint namn :)

Jag gjorde inte så märkvärdigt. Det mest avancerade jag gjorde va att vika sådana skjortor av servetter. Sedan limmade jag dit en rosett av satinband med en söt metallhänge på.. det finns ett inlägg om detta, säkert det första inlägget du hittade :) Pyssel till dopet heter den tror ja.. sedan finns det en lite bilder på dopet & tårtorna i inlägget "maximilians dop 10-12-12" Hoppas det hjälper dig lite :)

2010-12-29 @ 22:13:54
URL: http://chokladegott.blogg.se/
Postat av: Emma

Det var så lite så, kul att umgås lite. Herregud när spenderade vi senast så många timmar tillsammans bara du och jag lixom :)

2010-12-30 @ 16:59:38
URL: http://emmizliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0