Bf idag!!!

Idag är det bf=beräknad födsel. Helt sjukt att det är 29 augusti. Datumet som man har väntat på i nio månader. Det är för detta datum man har förberett sig både fysiskt och mentalt. Visst har man varit lite förberedd på att det kan komma två veckor innan fast ändå har man inte trott det. Nu är lixom datumet här och varje dag nu är på övertid så då blir det mer verkligt. Nu kan det verkligen hända närsomhelst och det har man lixom förstått oxå. Jag väntar med spänning precis som massor av släkt och vänner gör. Ledsen att göra er besvikna men känner inget än. Sen kan det hända närsomhelst så bara att vara beredd och redo.
Puss puss

Regnet öser verkligen ner och jag avslutar min frukost med godis :P

Herregud va det regnar ute. Nu tar det i utav h*vete. Det värsta är att oftast när det regnar ute så försvinner bilden på tv'n. Vi har bara satt upp parabolen tillfälligt på en stubbe..hehe..låter kul! Det är för att vi har renoverat men har faktiskt funkat bra. Har bild på tv'n än så länge fast lite hackande men duger. Det är tur att man har datorn när tv'n försvinner.

Ja..som ni kan förstå av rubriken är jag verkligen super nyttig :P NOT! Men jag får se det som så att jag får unna mig detta nu och sen ta tag i det när bebis har kommit ut. Det är helt sjukt att tänka på att man gått upp över 20 kilo....MY GOD lixom! Det får bli massa promenader sen och längtar faktiskt efter Body Pumpen nu. Jag är sjukt trött på att vara tjock...särskilt ansiktet stör mig. Tycker jag blivit jätte rund och fått en liten dubbelhaka....URK!

Annars har jag haft en bra vecka. IKEA i måndags med Annica och sen träff med delar av Tjejligan i onsdags då det  blev brunch och Ligretto-spel. Tycker verkligen det spelet är hur roligt som helst!
Ikväll ska vi på kalas till Morbror Jonny, imorrn funderar jag på en tur till Åmål. Det är Åmålshälja så kunde va kul att ta en sväng. Har alltid jobbat den helgen annars plus att det är tråkigt att sitta hemma. Men..stort MEN...det beror ju på vädret oxå.

Daniel har vart jätte duktig och fixat inomhus. Fönsterfoder och fönsterbrädor....jag har fönsterbrädor!!! Det kan tyckas som en självklar sak för er andra men jag har levt utan i över ett år. Inga gardiner, inga blommor eller lampor i fönstren men NU ska det bli ändring på det!!! det ska målas lite bara sen ska det fixas med gardiner och resten. Blir så himla mycket trevligare och mysigare.
Svärföräldrarna är nu i Turkiet men innan de åkte fick vi hjälp av svärfar att få torktumlaren på plats på tvättmaskinen...detta har bara tagit över ett år oxå :P
Detta betyder att skötbordet är på plats och ni som känner mig vet att det redan är fixat och förberett. Här kommer lite kort



 

Sen har Tjoffsan lagt beslag på spjälsängen ;) I början lyfte jag bort henne ett par gånger men snart va hon ju där igen så hon får ligga där. Hon verkligen älskar den för hon ligger där heeeela tiden! Får ha lite koll sen när bebis kommer men annars är hon ju så söt så hon får ligga där. Tror det blir annorlunda när bebis kommer sen för det är ngt som rör sig och låter konstigt så Tjoffsan kommer nog va mer på sin vakt. Sen kommer jag nog låta henne ligga där med bebis om hon ligger nedanför fötterna. Har hört om nån vars katt la sig på ansiktet så bebisen kvävdes så man får ha koll. Sen vet jag inte hur det är med allergier och sånt. Man kanske ska försöka så Tjoffsan inte ligger i bebisens säng men får se. bebisen kommer ju utsättas för katthår oavsett. Här kommer lite söta bilder på Tjoffsan iaf =)

 

 

 

Puss puss


Spontanresa med Annica

Yes...idag blev det en tur till Karlstad. Kände bara att jag ville göra ngt och Annica hade inte heller ngt för sig så vi drog iväg! Först IKEA och sen Bergvik. Blev bara lite småshopping på IKEA...skulle inte ha ngt speciellt. Sen blev det nån tröja och så på Bergvik. Sofia kom en sväng och träffa oss, NICE! ;) Köpte jätte fina dukar på Hemtex att ha på köksbordet. Annica gav mig iden hur jag skulle ha de och jäklar va fint det blev. KOLLA



Imorse va det barnmorskan igen. har gjort 39 veckor nu. På söndag är det beräknat...helt sjukt. Mindre än en vecka nu lixom. Allt va bra iaf så nu är det bara att vänta. Vad har hänt annars.
Bjöd Camilla och Ebba på tacopaj i fredags...det va mys.



Nä...jag har inte så mycket roligt att berätta. Fan...börjar undra om jag verkligen skulle startat upp min blogg igen. Blir väl lite mer att skriva om när bebis kommer sen kanske.
Älskling jobbar natt så nu är det bara jag och skrutt hemma. Skrutt är katten Tjoffsan för er som inte vet. Hon fick duscha idag :P Det har hänt några gånger att hon fått skit som fastnat i rumpan...bajs alltså och då drar hon rumpan i backen....åh jäklar va roligt det ser ut! Men då måste man ju duscha henne sen...och det är inte populärt. Det har inte hänt på jätte länge. Men nu...så jag och Tjoffsan fick stänga in oss på toa och sen i duschhörnan. Där hoppar hon på glaset och bara vill ut. Tycker synd om henne men måste ju duscha henne så hon får stå ut.
Nä...God natt, Sov gott, och dröm om alla småkryp du mött!     (Pumba & Timon, lejonkungen)

Frida, varning för bilderna (orm)

Då var det väl dags för ett inlägg igen. Just nu känns det inte som jag orkar göra ngt men vet ju själv va ofta jag kollar alla andras bloggar och hoppas att de skrivit ngt nytt så får allt göra en ansträngning.
Vart ska jag börja..hmm...jo! I onsdags va det träff med Tjejligan. Denna gången va vi hemma hos Annica och Frida hade med ett skit kul spel.
LIGRETTO


Det va verkligen ett spel som passade mig. man ska stressa och skynda sig och det passar mig perfekt. Vann alla utom en gång oxå ;) Men va inte bara därför jag gilla det.
Annars va det kul att käka lite och snacka med brudarna. Nästa gång blir när Emma fyller 25 och ska ha lite middag. Då blir det att ta med bebis =D

I torsdags va jag och mamma och hälsade på min faster i GBG. Vi skulle ta med henne in till stan och käka på avenyn. Vad vi hade missat va ju att det va Göteborgskalaset :P Va ju skit mycket bilar och folk. Jag orkar inte med en massa folk. Det bästa är att åka till stan när ingen har semester och sen en vanlig vardag så man nästan är själv i affärerna. efter en sväng på stan åkte vi till min kusin på lite fika. Riktigt kul att bara sitta och snacka men tiden går så fort och vi har ju en bit hem tyvärr. Men blev verkligen en heldag. Vi va hemma igen vid tolv.

Barnmorskan igen i fredags och allt va bara bra. Va lite orolig för havandeskapsförgiftning för haft en del ont i huvet och sen svullna fötter och händer men det va inget sånt. 19 kilo har jag gått upp hitills.....fy fan va mycket! men men...inte som att jag tänker på vad jag äter så får ta tag i det senare när bebis kommit ut:P

Avslutar med lite bilder. Ormen som slingra sig framför mig när jag skulle gå ut och sen min fina kittel som mamma gjort i ordning åt mig. Hon hjälpte mig att plantera nya blommor för de gamla hade regnet slagit sönder=( Men detta blev hur fint som helst!











Åh, jag glömde ju! Tjoffsan kom nyss in med en mus i munnen. Fick lite panik och skulle springa in och stänga dörren till sovrummet så hon inte la den i sängen lr nåt. Då sätter hon ner den i köket och DEN LEVER! Den sprang åt sidan och in bredvid vedspisen. Va fan lixom....jag vill inte ha en mus i huset som kan komma ut närsomhelst. Får se till att få in Tjoffsan igen så hon kan fånga den om den kommer ut. Usch...kommer nog sova dåligt inatt....är ensam dessutom då Daniel jobbar natt...typiskt!!! Går inte att ha öppet för Tjoffsan kommer in med saker hela tiden...förut va det en fågel..DÖD iaf...som Daniel fick slänga ut. Man får ju ändå säga att hon är duktig för hon är så stolt och ska visa mamma vad hon fångat. Min lilla tiger ;)

regnet det bara öser ner...

Japp, så är det. Det regnar och regnar ute men det gör inget för mig. Jag har bestämt att det ska va en vilodag idag med fötterna i högläge. Jag svullnar verkligen i både fötter och händer så lika bra att vila.
Sen är det så att det ska komma en gubbe och ta ner kakelugnen uppe. Han va här hela lördagen typ men hann inte klart så han ska fortsätta nu. Masigt det är när man ska ha nån hemma så...tur att han ska va uppe och han får ju sköta sig själv men ändå :P Får ju tänka på att vi får pengar för den plus att gubben monterar ner allt.

I lördags va det kalas för mormor med smörgåstårta och kakor...mums! Efter det va det Kräftskiva hos Frida och Stefan med massa skratt! De hade dukat jätte fint och bjöd på välkomstdrinkar och kladdkaka till efterrätt. Alla som bjuder på en god kladdkaka är mina vänner för alltid ;)
De hade t.o.m vart duktiga och gjort sånghäften och jäklar va det sjöngs vill jag lova! Grannarna kan säkert intyga detta..haha! Riktigt roligt gäng så detta måste ju få bli en ny tradition! Eftersom jag är skit dålig på att ta upp kameran finns det inga bilder men fanns andra som stod för den delen och sen är det ju typ bara ni som va med som läser denna bloggen skulle jag tro:P

Vi va ju och hämtade spjälsängen hos Daniels morbror Henry i fredags. Den hade vart med lite längre än jag trodde så lite sliten. Det blev att leta upp färg som fanns kvar här hemma och sätta sig och måla. Köksgolvet blev min målarplats och det va fullt på hela golvet. rekommenderar inte att sitta på knä på golvet när man är höggravid men men.....jag ville ha den målad och det blev jätte bra! Okej...om man tittar noga ser man allt spilla och rinn men spela roll. Så igår satte älsklingen ihop den och ja va ju bara tvungen att bädda. Åh va gulligt det ser ut. Tänk att vår lilla bebis ska sova där sen....LÄNGTAR! Det är så roligt att se att Daniel oxå längtar och tycker det ska bli roligt! Här kommer lite bilder på vagn och bebisens hörna i sovrummet med sängen och byrån.






Ser ni vad gulligt lakan. Det är Tummen :)

Sen måste jag ju visa kortet jag hann ta häromdagen. Ett av våra rådjur som går här hade fått en liten bebis


Nej..det va nog allt för idag. Puss

Idag vill jag hylla vänner

Vänner är ngt man inte kan leva utan och vänner handlar om att hjälpa varann och stötta och bara finnas där. Idag handlar det inte om ngt djupt och känslosamt utan bara att komma med sin traktor och hjälpa till ;)
Vi håller på att bygga om verandan nu och då var det en stor betongklump som skulle bort. Då behöver man en speciell maskin...vet inte vad den heter. Där va första vännen som ställde upp, Robert..TACK! Han hade en sån maskin som vi fick låna. Sen när Daniel fått bort betongen ser vi att det inte bara är småsten som fylle utan bautastenar typ :P Ja, de flyttar man inte i första taget så vad skulle vi göra nu? Jo, det vore ju bra om nån hade traktor och kunde hjälpa oss flytta stenarna jämt en bit bort. Då ringde Daniel till nästa underbara vän, Tommy som va skit snäll och ställde upp..TACK!.  Vi hade aldrig fixat det utan deras hjälp och är jätte tacksam att folk ställer upp! Det är så det ska vara...man ska hjälpa varandra. Vet inte vad vi ska hjälpa Tommy med...fast han har ju faktiskt fått skjuts ett par gånger så det kan ju ta ut varann ;) Sen är det klart att de ska ha lite för att de ställer upp oxå...nu blev det lite glasspengar till "skocken" ungar han hade med i traktorn..hahaha! Sen när han skulle åka så jämnade han till vägen lite oxå...himla nice!

Annars grejar jag för fullt inne. Borde nog ta det lite lugnare för det känns i ryggen men svårt att bara sitta still oxå. Idag ska jag ta det lugnare iaf och vila lite. Igår satte jag ihop bebisens byrå och ställde på plats. det blev jätte bra. Ställde även upp två små lampor på byrån. Köpte de på IKEA, Spöka tror jag de hette...lite mer som ledljus. Daniel som valde :D
Annars blev det sovrummet som städades igår...putsade fönster, tvättade gardinerna och dammsög och skurade och dammade. GUD, va skönt det är när det är rent..fast håller sig inte så länge:P
Tvättar varje dag så allt ska va tvättat...tvättkorgen va vääldigt full. Idag tvättades det lite bebiskläder oxå som ska vikas och ner i byrån sen...åhh..ja älskar detta att greja!!!! har kokat massa grejer oxå..nappar och flaskor så det är klart och står i skåpet. Ja...jag är verkligen en sån som boar! Imorrn ska vi hämta sängen och då ska den bäddas och fixas...lovar att ta kort sen när jag är klar så ni får se!
Åh..får ju ta kort på min fina vagn oxå....lovar att fixa detta så fort som möjligt.
Puss på er

Semester!..lr?!

Ja, då är det första dagen på semestern...fast inte tar vi det lugnt för det! Åh, nej...det är ju nu det ska fixas massa saker. Har fått en garderob idag som vi beställt från IKEA. Den ligger just nu halv upplockad i köket:P Daniel är ute och river så jag har satt ihop den och skruvat så långt det gick...behöver vara två nu. Annars har det rensats i byrån för den va sjukt full...slängt två påsar med gamla kläder som ju faktiskt inte används. Man kan inte spara på sig hur mycket som helst. Jag är verkligen ingen samlare....slänger som tusan! Nu är det iaf bättre plats i byrån och den är urtorkad. Gjorde Daniels sida oxå och la iordning hans kläder. Så garderoben är nästa projekt och sen ska den fyllas med grejer som nu står framme i vardagsrummet. GUD va skönt det ska bli när det är gjort och det blir lite mindre grejer i vardagsrummet. Det står ju bara där och ser fult ut men vart ska vi ha det?! Det är ganska ont om plats hos oss:P Blir bättre sen när övervåningen blir fixad...men vi klarar oss.
Åh..här kommer en bild på min super fräcka köksblomma


I helgen va vi i Borås hos syster. Har en lillasyster Isabell som bor i Borås och även en av mina halvsystrar, Christina, bor där. Vi åkte till Tina efter jag jobbat i lördags och där blev det grillat...Mums!...och sen KLADDKAKA till efterrätt. JAG ÄLSKAR KLADDKAKA! Tinas man Janne är hur bra som helst på att göra kladdkaka. Senare blev det massor av Singstar och killarna hann även med lite pingis. Janne och Tina har en dotter, Jennifer, som är fyra år och därför har de lite bebisgrejer som vi kunde få. Det blev babyskydd och en senare bilstol, ett par stolar och lite smått och gott.

Nä...nu måste det bli fötterna i högläge!

RSS 2.0