3 dagar kvar på jobbet

Idag har jag vart ledig så nu är det bara tors,fre och lördag kvar sen är det semester och sen MAMMALEDIG! haha...kan ni fatta?! Åh, va jag ska fixa och dona så fort jag blir ledig. Inhandla det sista, hämta grejer hos släktingar och sen ska allt städas och ställas iordning!

Idag kom min skötväska, bara att hämta ut på konsum. Betsällde ju i förrgår och den har redan kommit. Riktigt bra leveranstid. Det va ett ställe som heter Saydada.se som jag såg reklam om på tv'n. Tänkte att jag skulle kolla in sidan och hittade väskan. Beställde måndag kväll och den hade kommit redan idag...PLUS-poäng på det! Är riktigt nöjd kan jag säga. Vet ju inte riktigt vad som är behövligt för en skötväska men känns som den har det mesta...massa bra fack, ett liggunderlag, och sen är den ju fiiin! :)

Annars har det vart en slö dag. Va inne med mamma och mormor till Bengtsfors och fika och handla lite. Mormor skulle köpa blommor till sitt köksfönster och då tänkte jag att jag skulle ha en liten blomma till köksbordet...hitta en skit fräck blomma...heter Elefanttunga...tror jag det va iaf:P Mormor va snäll och köpte den åt mig :)
Måste ta ett kort och visa er till nästa inlägg.

Nu kollas det på "Livet på BB". Det är skrämmande som fan eftersom man får se massa förlossningar och hur ont de har och det skriks en hel del men samtidigt är det fascinerande. Gråter lite när bebisarna kommer ut. Tänk när min bebis kommer och jag får se den lill* och pussa på den. Längtar verkligen!

Skötväska

Måste ju bara berätta att jag precis beställt en skötväska. Har kollat runt lite men inte hittat ngn som jag tyckte om. Nu hitta jag en som verkar bra med massa fack och bra grejer plus att jag tyckte den va fin :)

Bababing day tripper

5 veckor kvar!!!

Idag har jag gått 35 veckor. Har fortfarande inte sjunkit in att det snart är dags att få ut pyret. Märks ju iaf att det börjar bli trångt...känner ju varenda rörelse...på gott och ont:P Brukar få nån spark i sidan och sen trycker det mycket uppåt ibland men annars får jag säga att den är ganska lugn.


Jag får väl be om ursäkt för det kommer bli massa gravid och bebisprat på min blogg. Det är ju lixom det enda som kretsar i min hjärna och har gjort sen 28/12-09 :)

Idag har vart en sjukt jobbig dag på jobbet. Vi va en för lite pga sjukdom och då blir det att va på benen hela tiden och lunchen blir som det blir. 15 minuter lunch där man bara är stressad och inte får lägga upp fötterna är sååå jobbigt!Funkade innan men nu behöver jag min timme att varva ner och få vila fötterna. Sen är dte ju löningsvecka så ganska mycket folk. Både jag och kollegan va helt slut i huvet efter denna dan. ska unna mig lite glass snart tror jag ;)

I'm Back!

Hej igen!
Nu är bloggen återupplivad...fast inte helt återställd än :P det är ju skit svårt att designa och redigera bloggen. Tycker jag är ganska smart men fattar nada när jag ska försöka greja. har iaf fått in en bild så nu får det räcka för idag. Jag får nog ta hjälp av ngn som kan detta!
Jaja, hoppas att "alla" mina läsare, som tjatat att bloggen ska komma tebax, är nöjda och sitter med ett leende på läpparna nu ;)

Är ju faktiskt så att jag kommer ha mer tid att blogga snart :) Bebis bökar runt som tusan i magen just nu så kanske känner på sig att jag skriver om den. Imorrn har jag gjort 35 veckor exakt...det är helt sjukt va tiden går fort! Som mamma säger oxå så känns det inte som längesen jag berättade...och det va ändå sjukt tidigt, V5 typ. Man gick ju länge och väntade på att magen skulle synas och man såg gravid ut och inte bara småfet :P Sen smällde det bara till efter v20 nångång och nu är den ganska ivägen..haha! Det är nog bra att man ska vara gravid i nio månader så man hinner tröttna på det och är inställd på att bebisen ska ut. Nu är det lixom bara 5 veckor kvar till skrutten kommer....lr ja...man vet ju inte exakt när den bestämmer sig för att komma men om man ska gå efter bf.
Nu går jag iaf in på sista veckan på jobbet sen blir det semester till bebis kommer ut! Ska bli hur skönt som helst. tar väldigt hårt på rygg och framförallt fötter att stå och gå hela dagen! havandeskapspenning hade jag inte rätt till enligt försäkringskassan...fan de är helt störda! Spelar ingen roll att fötterna knappt går att gå på och man svullnar som en gris...nej...du har inga tunga lyft så du får klara dig ändå. Undrar hur de tänker alltså. Vet ju att de är hårda men finns lixom ingen chans för mig att sätta mig och vila i mitt jobb. Kunderna kommer ju när de kommer och kan inte låta de andra jobba skiten ur sig och ha lång kö på jobbet för att fötterna gör ont och jag behöver sitta:P

Nä...blev ett ganska långt första inlägg ändå. Nu är det dax att tänka på mat ;D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0