Nu gör vi Borås osäkert...lr inte :P

Nä...det är lugnt här. Nu är man ju ansvarsfull mamma så inget festande här inte. Max sover i vagnen. Somnade så sött så efter lite mat. Jag är så himla glad att han somnar så duktigt på kvällen. Har vart noga med lite rutin från början och..kan ju inte säga att det är så...men tror ändå att det har hjälpt. Redan sen han va liten har bytt till pyjamas, matat, lagt honom och läst bok. Sen har ju inte det funkat så jätte bra när han va liten men nu har det gett resultat. Nu ser rutinen ut såhär.: Gröt vid halv sju, sen en timme senare har vi bytt till pyjamas, ny blöja och då lägger vi i sängen. Där ska han äta sin ersättning och då sjunger jag för honom. När han verkar klar läser jag en bok, säger god natt och ger honom en puss. Släcker ner och går ut och ja....oftast somnar han. Ibland får man gå in och ge nappen nån gång men somnar ändå efter en kvart kanske. HELT UNDERBART! Nu har ju vi kvällen för oss själva och kan umgås bara vi vuxna. Hoppas detta är ngt som håller i sig bara =)

Annars är Max nya grej att blåsa...har jag skrivit det? nu har han oxå börjat vrida på huvudet fram och tebax. Tycker det är kul antagligen. Inga tänder än och inte har han vänt sig heller. Magdalenas Lilly fick en tand igår..åh....va stora de känns då lr? Och till Maggan...du är en av mina superhjältekompisar =)

Idag är det en speciell dag för en av Max kompisar

GRATTIS RASMUS 1ÅR!!!


Superkvinna....ja faktiskt!

Jag är stolt över att vara kvinna och tycker faktiskt att jag är lite superkvinna ibland. ledsen att säga det men karlar hade aldrig klarat av allt som vi gör. Inte en chans att de hade klarat av att föda barn. Daniel säger det faktiskt själv: det där hade jag aldrig gjort om jag var tjej. Fast nu är de ju inte tjejer och hade tänkt på ett annat sätt om de va tjejer. De får ju inte heller veta hur det är att vara gravid.
Vi som är uppvuxna i sverige är dåliga på att framhäva oss själva. Ni vet den där jantelagen...men nu tänker jag fan i mig berömma mig själv! jag tycker att jag är lite av en superkvinna även om jag har mina svaga stunder. Även superhjältar har ju ngt som gör de svaga eller hur?! Men det jag menar gäller inte bara mig utan många kvinnor därute. Många är ni mina superhjältekompisar. Vi som tar hand om ett barn (vissa fler), vi tar hand om hushållet, hittar på roliga saker och ja....fan får inte fram det jag vill. Hoppas ni fattar. Karlar...lr iaf min...kan inte ta hand om Max och samtidigt få ngt gjort..haha! ja..det är skrattretande men hoppas de uppskattar allt som vi faktiskt fixar SAMTIDIGT som vi tar hand om barnet. Jag har idag tvättat, lagat mat, vart på rytmik med Max, dammsugit, plockat, hängt tvätt, lekt med max, tagit hand om honom med allt vad det innebär som mat och blöjbyten. Nu ska vi snart äta gröt och sen ska han få ett bad innan läggdags. Såhär är det ju varje dag. Visst...detta är ju saker som måste skötas men vi ska ändå alla ha en stor klapp på ryggen för det är inte så bara att göra allt detta! Nä..nu blev det nog mest en massa svamlande. hade det så bra i huvet men sen kom det ut helt konstigt.

Imorrn beger vi oss ut på vägen, jag mamma och Max. det bär av mot Borås till syster yster. Hela helgen blir vi där och styr kosan hem igen på måndag. Ska bli kul att få mysa lite med Isabell!

Nu är dte nån som vill ha sin gröt så dax att avsluta. Bjuder på en bild oxå.

detta var det första jag såg när jag vakna häromdagen

Nypumpad

yes...då menar jag att jag precis vart och tränat Body Pump och inte ngt annat om det va ngn som lät fantasin skena iväg ;)
Fortfarande ingen tv...trodde ju att adaptern skulle komma idag men då antar vi att den kommer imorrn. Det gick riktigt bra att vara utan tv i helgen. Fredag blev det innebandy med Emelie och Anders, lördagen blev det ett besök hos Johanna och Matte, igår (söndag) hyrde vi film och idag har jag tränat och nu bloggar. har kollat lite tecknad film på dagarna så jag har överlevt :P Som Susanne skrev på facebook så är det verkligen ett i-landsproblem att va utan tv...men man är ju så van så dte blir konstigt. Kanske va bra att vara utan tv lite så man vet att det finns en värld utan tv oxå..hahaha!
Känner mig inte alls inspirerad att skriva nu så jag lägger in lite bilder istället. har vart duktig idag och fört över lite nya bilder till datorn.

Bilder från första gröten för Max
(nu äter han nästan en hel portion)








Som ni ser var han ganska skeptisk













herre gud va bilder det blev. han är ju så söt på alla bilder så kan inte välja. Nu har jag ändå sållat lite =)

AAAAAHHHHHHHH! INGEN TV!!!!

Ja...det är sant. Här sitter vi i soffan framför en svart TV! För andra kanske detta inte är hela världen men ni som känner mig vet att jag är värsta tv-nissen..lr ja tv-nissan :P Jag har alltid på tv'n i bakgrunden så nu är det konstigt tyst här...fy. Ringde canal digital som sa direkt att du behöver en ny adapter...jag skickar ut en. Åh va bra...kul att det är torsdag idag och den inte kommer komma förrän efter helgen!!!!!! Så det är bara att inse. Vi är utan tv hela helgen. Får bli att kolla på gamla filmer man har hemma och kanske ta en sväng ner till mackan och kolla. Masigt bara för vi har ju max att tänka på. kan ju inte bara gå ner och kolla tv om han sover. Iofs kan man ju ta med babyvakten och springa hem om det skulle va ngt. Oftast sover han utan problem. jaja...börjar lugna mig nu efter första chocken och det är ju tur att man har datorn iaf. Egentligen kanske man skulle ta det här tillfället i akt och umgås med varandra...näää! hahahaha!

Åh..dessutom förstörde detta vad jag egentligen skulle skriva. Min rubrik skulle ju vara: Inget elakt mot er andra men jag har världens finaste bebis! Ja...för så är det. Kollade på honom i sin säng förut och han är ju bara underbarast i världen. Blev så stolt att jag har gjort denna lilla saten. är sjukt stolt att jag klarade förlossningen...att jag tryckte ut den lilla jäveln (Daniel som sa att jag skulle skriva så...roligare för de som läser) jag vet inte jag...hoppas ni skrattade :P  Nä..men när jag tänker på förlossningen är jag riktigt stolt över mig själv. Jag tog mig igenom 19 timmars smärta! och detta utan att gråta eller svära åt mina nära. Jag skrek inte...inte så mycket iaf :P Visst va man hög och svamlade en del men det bjuder jag på :P Jag fick ryggmärgsbedövning som inte hjälpte och det va verkligen ingen vila att få. Värkar i ett...men klarade det gjorde jag. Och vet ni vad? jag kommer göra om det.  Iaf....Max är så himla söt när han ligger i sin säng så man vill bara krypa ner bredvid honom och gosa in sig. Visst blir jag trött på honom ibland...när han är sådär gnällig men sen fyrar han av ett leende och man är glad igen. Det går inte att förklara den kärleken man har till ett barn. Ni som har barn förstår säkert vad jag menar men inte ni andra. jag är ledsen men det är den hårda sanningen. Vänta tills ni får egna för först då kommer ni förstå vad jag pratar om. jag skulle lätt ge mitt liv om det betydde att Max fick leva och ha det bra!

Ngt som är synd är ju bara att kroppen blir så tråkig efter man fött barn.Jag vet att jag fått ngt för det men det hjälper lixom inte. Jag är ung..snart 25 och har ju massa år framför mig...förhoppningsvis...och då vill man fortfarande se lite bra ut. Säkert massa människor som reagerar nu och tycker att så ska man inte tänka...åh du har ju fått en frisk son...och visst jag är super glad för det men samtidigt kunde man väl få det utan att behöva leva med bristningar, lös hud och hängtuttar!? Okej..jag får skylla mig själv på en del grejer. Jag hade inte behövt gå upp 25kg men nu gjorde jag det. Bristningarna är väl ändå okej att leva med...de är inte super farliga. magen är lite sladdrig..inte kul men tråkigast är nog ändå tuttarna. japp..det är faktum...de blir hängiga när man fött barn. SUCK! Borde kanske inte vara så viktigt men för mig är dte det. jag vill kunna gå i en bikini och se snygg ut...kanske utan bikini oxå och va nöjd. jag ska inte gå in för detaljerat på hur de ser ut men tyngdkraften har absolut gjort sitt...haha! jag kanske vänjer mig och skiter i det sen vem vet. jag får se hur jag känner efter nästa barn...japp vi har redan börjat planera ett till fast bara i teorin än så länge!....men iaf, känns det inte bra efter nästa unge är jag inte främmande för operation.
Åh..nä..jag kände att jag skulle skriva av mig lite fetångest men nu har jag skrivit så långt redan och om ni ska orka läsa är det nog bäst att avrunda. vet ni vad jag tänker göra...jag tänker gå och ta en kladdkakemuffins som jag bakade idag och sen lägga mig. fetångesten kan vi ta en annan dag ;)
Puss på er


V39+0. Gick ju ett par veckor till men har ingen senare bild.

All gröt uppäten!

Idag åt Maximilian upp hela sin smakportion! och såg faktiskt ganska nöjd ut. Sötnosen...somnade som en stock sen utan ett enda gnyende.
Idag trotsade vi vädret och gick på promenad och sen besök hos Max gammelmormor Mona och mormor. Även min kusin Evelina va där och fick gosa lite med Max.
Har absolut inget intressant att berätta idag förutom gröten så GOD NATT!

Alla Hjärtans Dag...inte här :P

Idag är det Alla <3 dag men inte hemma hos oss. Vi har vart i Nässjö lör-mån. Åkte hem därifrån imorse så när vi kom hem va man inte direkt sugen på att fixa ngt bara för att. Bubben är lite förskyld och småsjuk fortfarande och Daniel va tvungen att greja på övervåningen så nä...det händer absolut inget hemma hos oss! Vi får ta en annan dag och mysa till det. Annars kommer ju denna dagen igen nästa år ;)

Helgen har vart super bra! Fredagen va det god middag och sen bowling. JAG ÄGDE! Vi va åtta st som spelade. det var jag, daniel, mackan, emelie, anders, skarius, jansson och kruse. Jag kom TVÅA! av alla. Det är faktiskt riktigt bra. Anders va bäst...riktigt Karig va han...haha! (Intern grej) Discobowling va det så det blev lite roligare. Sen på lördag packade vi in oss i bilen och åkte till Nässjö. Fan det tar lååång tid att åka dit. Tråkigt att det är så för då kan man inte träffas så ofta. Max va jätte duktig i bilen. Sov två gånger och lekte lite emellan. Åh..vi stannade vid en mack för att värma lite mat till Max. Då hade inte macken micro så då fick jag gå till Korvkiosken som låg bredvid och när jag gick ut så gör jag världens vurpa!!! jag lovar...det va helt isigt utanför och jag har saker i båda händerna så kan inte ta emot mig med de. Det gick super fort så vet inte riktigt hur jag ramla men måste vart på sodan på nåt sätt. Har ett blåmärke på armågen och sen tog jag emot med knät. Tightsen gick sönder och jag skrapa mig ordentligt. Fyy...där satt jag en stund sen och försökte hålla tebax tårarna. det gick inte riktigt. Inget brutet iaf men knät är ömt. Går inte att gå emot ngt med det. Sen spände jag mig väl så nacken och ner mot axeln va ju helt stelt och ömt men fick lite massage sen av jannike och även lite av daniel! Jag vet...hör och häpna..haha!
Resten av helgen va mys iaf. Spela spel, kolla film och bara umgicks! familjen Nässjö....haha..det är erat nya gemensamma namn. Iaf..familjen Nässjö tog en promenad med max i vagnen och sin hund så vi slitna föräldrar fick sova...2h! Det tackar vi för och det ska vi återgälda sen när ni blivit föräldrar och inte får sova längre =)
Synd att dagarna går fort och det snart är dags att åka hem igen. TACK familjen Nässjö!

Max hade feber idag med så ingen babysim imorrn heller =( jag måste hålla lite koll på tempen så det inte håller på för länge. Han har haft hosta ett tag oxå...men har hört att det gör man inget åt om inte barnet verkar ha ont av det och det har han inte. Allmäntillståndet är ju ganska bra..lite gnälligare än vanligt bara. I helgen hade han riktiga hostningar,...usch...kände hur han tog i och till slut spydde han upp dte han ätit. Stackars min bubbe! han är ju van att spy men jobbiga hostningar. Bättre med det idag iaf.
Nää...kvällsmat nu.


Behöver man verkligen bromsar =P

Något som är tråkigt är att lägga pengar på bilen. men visst...man måste ju ha bil som vi bor och skulle absolut inte klara mig utan men FY va tråkigt med allt som kostar kring bilen! Det är ju okej med billånet för hur skulle man annars kunna köpa en bil. Är ju inte gjord av pengar så man kan casha en så lån hör ju till. MEN...sen kommer däck...dubbla uppsättning för det är ju inte samma hela året  OH NEJ! Det ska vara en variant på sommaren och en på vintern. Det är skatt varje år och för att inte tala om FÖRSÄKRING. Det är ju inte heller det billigaste som finns. Sen ska man besiktiga varje år (beror ju på hur ny den är annars är dte varannat år väl?). besiktning är ju inte det dyraste om den bara går igenom så okej då. bensin måste man ju köpa och hur mycket man kör upp kan man ju faktiskt begränsa. Och sen....SERVICE. Idag va jag inne med min på service. Inte den stora servicen för dne gjorde jag sist så denna skulle "bara" gå på 1600kr och det är ju överkomligt. Visste att det skulle bli lite till för alla lampor fram hade gått sönder typ :P
Så jag åker ner till Vänersborg (Åkte dit där jag köpte den, bra med en peugeotverkstad så det blir originalgrejer och så). Max fick va hos mamma för det va ju riktigt dåligt väder idag...TYPISKT! Daniel skulle greja uppe så därför fick mormor passa Max....och ingen är ju gladare än hon! =)
Ja..under tidne som jag väntade i Vänersborg fick jag gå in till stan och kolla lite butiker...det är inte så stort i Vänersborg så det är ju snart gjort :P Gick tebax och satte mig i deras "kundhörna" och läste en bok jag tagit med mig....man är ju förberedd. Sen kommer killen och säger att servicen är klar men de såg att mina bromsar är skit...rostangrepp eller ngt. Båda bromsarna bak...SKIT FAN och RÖV tänker jag. jaha...vad kostar detta då? det är ganska dyrt säger killen...3900kr!!!! jaa..men man behöver väl bromsar på bilen...lr? hahahaha! det sa jag inte men ni fattar. det va bara att bekosta. Man vill ju inte köra en farlig bil...särskilt inte med Max. På den positiva sidan så hade han grejer hemma och de skulle fixa det direkt. Så jag vänta 1,5h till och sen fick jag åka hem. Jädra långtråkig dag men nu är det gjort! Ni fattar vad jag menar med att bilar kostar och det är ju den tråkigaste utgiften alltså....kanske finns ngt tråkigare men kommer inte på det nu ;)

Nä..jag är inte bitter! haha

Imorrn blir det full rulle. träffa Emma och rasmus på lunch och kanske en promenad. sen ska Skarius laga mat här till mig, Daniel, Emelie, Anders och mackan. Efter det åker vi till Åmål för lite bowling. Lördag åker vi till Nässjö så fort vi vaknat typ. Har en gammal kompis där, jannike, som vi ska hälsa på. Hon och Martin väntar sitt första barn 18 juni. Så måste ju dit och känna lite på magen....mys!





Första gröten

Javisst! Nu börjar han bli stor min bubbe! Idag satte jag han i sin stol vid matbordet och gav han gröt för första gången. Ja...det va inte det godaste han ätit men riktigt underhållande att se på.  Han va duktig och gapade när skeden kom och man såg att han lixom smakade på det men en hel del kom ju ut. han va så söt så jag kunde inte hålla mig från att skratta åt honom och då skratta han med...Gudars va söt! Blev inte mycket som hamnade i magen men tar ju några dagar att vänja han. Nu ska det bli gröt varje kväll =)

Annars underbar promenad i Laxarby med Emma och Rasmus idag. Tyvärr ville inte solen riktigt va med. Hade ju strålat super fint under förmiddan men när jag kom till Emma så va det mindre sol och mer moln men inte stoppade det oss....nej nej.

Åh.. Max sov hela natten utan matpaus! Vaknade och ville ha mat först vid sju så det tackade vi för. Har hänt nån gång tidigare så det går ju åt rätt håll iaf.
BVC besök idag oxå ju :P Hade jag ju typ glömt bort. Vill inte erkänna det men man blir förvirrad och glömsk när man fött barn, även jag.

Max 5 månader 8/2-11
7370g
65,5cm


(Bilden är från första provsittningen i stolen så några veckor sen)


Nä..nu har alla frågat om bilder från dopet och många som väntar på lite bilder så därför tänkte jag ta tag i detta nu och lägga ut några.

Dop 8/1-2011
Maximilian Nils David









Sofia Sjöholm som sjöng "För Alltid" av Sara Lövgren. Hur fint osm helst!


Visst ser jag rockig ut ;)


Anders Evert är en jätte bra präst!


Kolla Max...Ajaj kapten! hahaha




Max är riktigt koncentrerad på vad prästen säger och det tyckte vi andra va lite roligt :P


Sen va han super söt och log mot prästen




Lite gäster




man kan undra varför jag inte drog ut nappen...eller tittade upp...men men..lätt att va efterklok.





Mat..pastasallad med bröd


Efterrätt: Tårta och bullar



Pervers nyckelpiga och pizzasöndag

ja..det är nog den konstigaste rubriken jag haft..haha!
Det kom sig så att i förrgår när jag skulle gå på toa och drog ner byxorna...lr tightsen...så sitter det en NYCKELPIGA på byxlinningen...tror faktiskt det va på insidan oxå! Hur sjukt är inte det...jag blev förvånad och rädd.....jag är inte så förtjust i kryp....usch nä! Nu är väl inte nyckelpiga det värsta krypet och jag kände mig lite löjlig när jag hade "skjutit" bort den med pekfingret och hoppat upp från toasitsen..hahaha! Men som sagt...man kan ju undra vart den va på väg...hmmm =) Trodde inte ens de levde nu..lr asså...att det va för kallt för de men tydligen inte!

Idag är det ju söndag vilket betyder pizza hemma hos oss. Ja..det har blivit lite vår grej. Käka pizza och kolla film lr nåt på tv'n. Ibland är det bara jag och älsklingen. Ibland..oftast...är mackan med oss.  Även Emelie och Anders är här ibland och sist men inte minst kan jansson va med. Det är fullt i soffan kan man säga. Nu är det många som tänker, som min pappa, att herre gud man kan inte äta pizza så ofta..men jo det kan man! Vi är inte..och kommer nog aldrig bli..så nyttiga i detta huset ;) Nää..vi lagar faktiskt mat resten av veckan så då får man unna sig på en så tråkig dags om söndag. Får väl bli lite bättre när Max blivit större för då är det viktigare med mat...för hans skull!

Åh..super duktig har jag vart idag. Svärföräldrarna tog med Max på promenad 1,5h idag så då städades det för fullt här. Fixat med lite tvätt, plockat, torkat lite, dammsugit och....japp...hör på detta..skurat! det luktar så gott när man skurat. Nu är huset redo för pizzasöndag =) Tänkte ta toaletten och handfatet oxå men ville sitta en stund vid datorn först. Max sover nu så då får man passa på. Han är väldigt snäll och kan sitta i sin babysitter och bara kolla på mamma som städar men det funkar inte lika bra om jag bara sitter i soffan =P Så kanske kan ta toan sen när han vaknat så får han va med och lära sig ;)

Min lilla groda! Såhär ser han ut när vi ska ut och gå.



Kolla den fina mössan han fått av faster Emelie och onkel Anders ;)
tyvärr är den redan för liten =(


pissväder

Idag skulle vi ju på service med bilen men där tänkte vi om. Vaknade vi sju av en liten bubbe som hostade massor och man hörde att det va massa slem som störde. Tittade ut och vad ser man...jo SNÖ! Det hade kommit 5cm blötsnö under natten. Nu regnar det nog men kände bara att nä..vill inte åka iväg med bubben när han är krasslig och dessutom dåligt på vägarna. Det fick bli att omboka, så torsdag ska vi dit istället....hoppas vi =P
Just nu sover bubben och jag kollar på Sveriges värsta bilförare som jag spela in igår. Tycker faktiskt det är riktigt roligt program! Men måste ändå erkänna att vissa övningar är svåra även för oss som kan köra.
Nä...måste nog slänga in en tvätt nu.

Åh...karlar!

Tänker inte gå in på detaljer men är gött irriterad på min karl just nu. Det handlar om vem som gör vad och lite så. Tror det är många känner igen sig. Varför ska man behöva at hand om allt bara för man går hemma med bebis? det är inte bara att ta hand om en unge på heltid. Blir så trött bara!

Annars är jag nyduschad efter ett JOBBIGT step pass med underbara Marie. Hon är en riktigt bra instruktör. Gillar verkligen henne och då blir passen roligare oxå. Jag va iaf helt slut och svetten bara rann....kläderna klibbade på kroppen och ansiktet va nådigt rött =)

Imorrn blir det Vänersborg för att serva bilen. gud va tråkigt att lägga pengar på sånt lixom men måste ju göras. Ska komma ihåg att be de byta en lampa. mamma får följa med så får vi väl gå en promenad med max och sen käka lite lunch.

Nä..nu är jag så sjuuuuuuukt hungrig så nu ska det lagas lite mat. Idag blir det kulinariskt vill jag lova ;)
STUVADE MAKARONER OCH STEKT FALUKORV! är inte det gourmetmat så säg...haha! sjukt gott är det iaf och jag har aldrig sagt mig vara en gourmet.

Joo..max vinkar!...lr ja..typ :P han tar upp handen och vinkar åt fel håll...fattar ni? det är super gulligt...nu händer det inte riktigt varje gång man vinkar till han men några gånger. Ska fortsätta "träna" han =)

Vet ni...tror det va nån som fatta piken för nu har det börjats laga mat i köket =D

Tungan rätt i mun =)




Underbart att vara mamma

Det är verkligen sista månaden som jag har insett hur underbart det är att vara mamma. De första månaderna va allt bara nytt, konstigt och omtumlande! Jag gjorde allt som en mamma ska göra och jag kämpade mig genom sömnbristen men det saknades ändå ngt. Det va som att jag inte älskade Maximilian som jag borde. Det är svårt att förklara och kan nog varit en släng av förlossningsdepression. tycker det är så fult ord....det va ju inte en depression direkt men som sagt en släng av det kanske. Det kändes som jag borde älska Max mer. Det handlade nog om att det va mer omtumlande att få barn än vad jag hade trott. Jag visste ju lite vad barn innebär men ändå hade jag nog en romantiserad bild av en bebis som sover typ hela natten från start och bara är ur gullig. Det va inte så det var....max har inte alls sovit bra. Fick ungefär tre timmar i sträck som mest och det va tufft. Han har oxå varit en gnällig bebis så det va svårt att göra ngt annat än ägna sig åt honom. Jag kände att jag inte hann med nånting och det va väldigt jobbigt för mig tror jag. Jag ville hinna tvätta, städa och även träna.  Sen ville inte Max sova på dagarna. man tycker ju att en så liten bebis borde sova flera gånger om dan men nä. Kanske hade han sovit mer om han fått sova i famnen men så vill man ju inte ha det. Även om han somnade i famnen och man la ner honom vakna han direkt och va skit pigg. Han behövde ju sova men va som han inte kunde koppla av tillräckligt. det enda som fungerade va att gå ut med vagnen eller åka bil...men kan ju inte åka ut varje dag för att max ska sova så det fick bli promenader. varje dag...oavsett väder...gick vi ut mitt på dan...minst en timme. Så ni vet det de säger att: Sov när din bebis sover.......det hade jag gärna gjort! men hur ska man kunna sova när man måste vara ute och gå för att bebisen ska sova. Visst hjälpte svärföräldrar och mamma till men ändå. är väl lite så att man vill vara den där "Superkvinnan" som klarar allt :P Det jobbigaste va att inte få sova på natten. Eftersom jag ammade kunde inte Daniel avlasta heller. Amning är oxå ett ämne för sig. Glad att jag ammade max i 4 månader...och stolt faktiskt!..men nu är det skönt att jag slutat och han får ersättning. Det är en helt annan bebis faktiskt. Han är underbarast i världen och nu förstår jag verkligen hur en mamma ska känna. Är så stolt att jag occh Daniel har gjort denna lilla varelse...denna skapelse så perfekt! Han är så go....mjuk och len och luktar helt underbart. Gissa om han får pussar hela dagen lång!

ÄLSKAR MINA HJÄRTAN MAXIMILIAN OCH DANIEL!

Det är dagens sanning och med det avslutar jag min allvarliga del. Kände bara att jag ville dela med mig lite och bara berätta hur det kan vara och kännas.

Visst är han supersöt min son....lik mig =)



Åh....förresten!

DAGENS NAMN: MAX, MAXIMILIAN
Populäritet idag: Ökar trend upp
Placering på namntoppen 2010: 74
Antal män med namnet i Sverige: 2730
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 0

Maximilian betyder "Den störste" och är från början ett tysk-romerskt kejsarnamn. En kortform är Max. Namnet är mycket ovanligt bland äldre män, det finns ungefär 100 män över 30 år som bär det. På 1990-talet ökade dock namnet i popularitet och det tillhör numera de 100 vanligaste mansnamnen.

RSS 2.0