Vem visste...

ja vem visste att det bodde ett bowlingproffs i mig?! hahahahahaha! Nä..proffs kanske är att ta i men ;) I lördags va jag, älsklingen, Emma och Robban till Ed och käkade och bowlade. Det va riktigt kul. Gick hela dagen och bara längtade efter att få komma iväg och bara ha trevligt. Jag hade skit kul...roligast av alla...kanske för att jag va bäst ;) Nä..men jag vann 2 av 3 serier så känner mig stolt. Daniel vann på totalen för jag gjorde en riktig crappy första serie. Känns i armen att man bowlat. Sjukt kul är iaf min sammanfattning. Får tio av tio käglor =D tanken va att Annica och Johan skulle följt med men får bli nästa gång.

Igår var det Mors dag men ingen speciell dag för mig :( Daniel är verkligen super dålig på presenter och sånt men hur svårt kan det va lixom??!!! jag blir glad för allt. Till hans försvar så jobbade han hela helgen. han hade tänkt köpa blommor i fredags men sen åkte vi till Alva som fyllde 8år och då hann han inte med det. Sen är han inte så smart så han kan be nån annan göra det eller åka in och bara köpa ett kort och choklad på konsum...jaja. Älskar honom ändå men skulle ju inte skada om han va en smula mer romantisk...suck! Såg på Herr och Fru..ett program på tv4(torsdag kl20.00). Iaf...Magnus Samuelsson...ni vet han som är sjukt stark...han va där och tävla med sin fru. vet ni vad han hade gjort? Köpt ett helt fång med rosor och på varje ros hade han satt en liten lapp där han hade skrivit en olika kärleksförklaringar...naaaaaaw! jag får ju helt enkelt inse att det aldrig kommer hända mig och jag har en karl som inte har det i sig men va fan...kunde väl få en blomma nån gång? bara helt spontant...inte för att det är alla hjärtans dag och man påmint han i typ en vecka innan =P ja..lite bitter låter jag och kanske lite. Det är ju inte så att jag sitter och tänker på detta jämt...tycker inte man ska slänga ut massa pengar i onödan när vi behöver de till annat men nån enda liten gång...jaja..jag går och hoppas. Tänk va glad och förvånad jag kommer bli om det verkligen skulle hända..hahaha!

Max morfar har vart på besök idag. han bor i götet så ses inte alls ofta. Det är inte långt till Göteborg men ändå är det...hmm...3 månader tror jag sen vi sågs sist! det är ju alldeles för dåligt...jag är ju bara hemma men dagarna bara flyger förbi. Kanske blir lite lättare att åka nu när det är sommar och så. Vi får se ;)

Till helgen kommer moster Isabell...min syster alltså...och hennes kille Tobbe. Nu ska det bli riktigt roligt att få se hur hon ser ut. Nu har hon nog en jätte gullig mage. har ju sett en bild och den va jätte fin. Åhh..längtar tills jag ska få va med om det igen. Iaf just där hon är nu...mitten lixom. Sen blir man otymplig och sen kommer ju den biten när man ska trycka ut den...aaaaaooooo! Apropå det..GRATTIS matte och Johanna till er lille Liam! Vi ska försöka hälsa på de snart om de orkar. Gosigt med bebisar! hennes förlossning hade bara tagit 3h...3h..my god..det är inget. Så vill jag ha med nästa...typ..iaf inte 19h! ska bli roligt att höra hur hennes förlossning va. Tycker det är kul att höra hur det va och så...samma med att titta på förlossningar på tv...tycker det är jätte kul!

Åh..nu ser man verkligen att Max framtänder är på väg. Det är små vita prickar fast har inte trängt igenom än. ska bli så himla kul att se hur han kommer se ut med fler tänder. det blir ju ändå ett annat utseende när de får tänder. Då kan man se hur leendet kommer se ut på ett annat sätt. jaa...han blir stor min gosse.

Nä..nu ska jag lägga mig i soffan och bara ta det lugnt en stund och sen lägga mig tidigt kanske? Daniel jobbar kväll så är hemma vid 22. Jag säger jämt att jag ska lägga mig tidigt men sen blir det inte så iaf...vill säga hej till daniel..pussa lite på han..kolla lite tv och vips är kl elva. Sen ångrar jag mig varje morgon att jag inte lagt mig tidigare....ja...hard life =P

Vilken sjukt bra dag

ja..det har det vart. Sålde bilen idag!!!!!!! Det känns super skönt. Hade ju inte tid med bilen och inte pengar heller. Behövde pengarna att renovera för och fick ändå ett helt okej pris. Det känns som en lättnad. Är ju ändå lite masigt att ha ute annons och mycket konstigt folk som ringer. Nu är den borta..jippie jippie jippie!

Imorrn blir det nog föräldraträff i lekparken..beror lite på väder och humör. Är nästan säker på att Max håller på att få tänder uppe. det har inte kommit ngt vasst än men buktar ut och känns som det snart kommer ngt. han är ganska som vanlig på dan men sover väldigt oroligt. Låter massor i sömnen och rör sig runt massor....trynar in sig i kudden. Annars ålar han ganska fort nu...ställer sig på alla fyra ibland...lite beroende på underlag.

Torsdagen bjuder på avslutning på rytmiken och sen på kvällen ska vi plantera ett träd. Det är alla som är födda 2010 som är inbjudna. Tror det var i Billingen i år. Hoppas bara på uppehåll så ska dte nog bli trevligt.

Nä..nu ska jag umgås lite med älsklingen innan han går till jobbet och sen ska jag lägga mig!

Kladdkaka och glass

Javisst mina kära vänner...jag orkade hålla mig igår men nu är det ju nästan lördag ;) Daniel jobbar eftermiddag så då svullar jag framför tv'n...just nu till Så ska det låta. Emma...jag tog 4 bitar!!och glass till det! Känner att jag är mätt nu efter två bitar men resten går nog ner oxå ska ni se...haha!

Idag hade vi inget planerat men blev en fika med Sara och magen i Åmål. vet ni...tog en smörgås istället för ngt onyttigt....duktig jag e! Klapp på ryggen..klapp klapp
Kul att bara umgås lite..kollade en sväng på Stilmagasinet och sen fick Max gunga lite och testa rutchkana för första gången.

Imorrn blir det tippen...ska slänga all skit vi har stående här. Gud va skönt dte ska bli att få iväg det! Det ser ju förjävligt ut med massa skit stående....maskiner, staket.m.m

Annars blir det nog en lugn helg. Hoppas på fint väder så man kan vara ute massor =)

Åh..kom på att jag har jordgubbar i kylen. Jörgen köpte till oss när han va och handla idag..snäll svärfar jag har! De är faktiskt toppen! Kunde inte fått bättre svärföräldrar. jag älskar min familj och släkt. Är en riktigt familjemänniska. Älskar kalas och när alla träffas. Försöker umgår mycket med mor och farföräldrar. Min mormor umgås jag ju massor med...blir så när hon bor på gångavstånd men försöker att träffa Daniels mormor och Sven och även hans farmor och farfar så ofta det går. tror det är bra för Max att umgås med de oxå...få respekt för äldre människor.

Nä..tebax till kladdkakan..den lixom lockar på mig nu =)


BMW till salu

Japp...vi försöker sälja Daniels stylade BMW. Så om nån som läser detta är intresserad eller vet ngn som kan vara intresserad så hör gärna av er ;)



http://www.blocket.se/alvsborg/BMW_Stylad_33972779.htm?ca=16&w=1

Visst e den fin pärlan=)

Idag var det Rytmik igen och alltid lika roligt. Max älskar verkligen att vara där och sjunga och se på alla barnen. Speciellt älskar han "ljudshowen" som är i mitten. Sitter och skrattar och skriker till ibland. Super söt min lille gosse. Va massa barn där idag för vi har båda grupperna samtidigt. Kul att se alla barnen..de är så söta när de kryper omkring och busar med varandra. Max ålade iväg lite han oxå.

Gud va jag är sugen på sött. har Emmas goda kladdkaka i frysen! farligt att ha sånt gott hemma. Jag ska ju hålla mig till lördagar men gud va svårt det kan vara ibland! Men får ju tänka på Beach -11 ;) Får se om jag orkar hålla mig


Helt tomt i huvet

På dagarna när jag är ute och går med Max eller sitter i trädgården så har jag massa i huvet som jag vill skriva på bloggen och snyggt formulerat men nu såhär på kvällarna så orkar jag inte uppdatera eller som nu...vet inte vad jag ska skriva...

Me and I-partyt va riktigt kul. Trevlig säljare och trevliga gäster. Blev lite handlat till Max. två t-shirts, knickers, byxor oxh sweatshirt. Riktigt fina. Mjuka och goa. Tror mina gäster hade trevlig oxå!

Fredagen bjöd ju på tjejträff med Tjeligan och Mary Kay-party. Elisabeth höll i det och hade med sig goa lilla Hilda. Mysigt att få snosa liten bebis lite ;) Inte för att min kille är så stor men skillnad va det allt =) Vi hade jätte roligt och skrattade hur mycket som helst. Frida har efter fredagen fått smeknamnet "babylen hud" =D  Max somnade så bra i Emmas resesäng och sov trots allt gapskratt. Mysigt att sova över och på morgonen låg vi alla fyra i sängen...jag, emma, rasmus och max....mys!

Lördagen va det bröllopsfesten för herr och fru Davidsson. Temat va thailand så all mat va thailändsk. jag har inte alls ätit mycket thai så det va spännande. Jag är ju lite kräsen oxå så jag undrade lite hur detta skulle gå men det va riktigt gott. Det va buffe och det mesta va gott faktiskt. efterrätten va inte i min smak men tårtan gottgjorde det...Mums! De hade trubadur och efter ett tag lossnade festen och vi dansade och sjöng som tusan! va helt hes efter allt mitt skrikande. Ni som känner mig är nog inte förvånade....jag är inte den som är den;) Dansar och sjunger trots nyktert tillstånd. kan nästan säga att det va jag och Linnea (hermans flickvän) som drog igång dansandet ;)

Känns som detta inlägg blev mycket likt det förra. Åhh..vill verkligen att man ska kunna blogga från iPhonen. Får kolla om jag hittar nån mer info om det. det stod ju för ett tag sen att det va en app på gång. Hoppas den kommer snart.

Nu kom älsklingen efter sin lilla löprunda så nu ska vi mysa i soffan framför tv'n. Puss på er


Rubriklöst idag

Gud va underbart väder det har varit...känns som sommar! Hoppas hoppas hoppas att detta håller i sig hela sommaren! Jag och Max sitter ute massor och bara njuter. Vi har ju vårt lilla ställe i trädgården där vi trivs allra bäst. Igår träffade vi mammorna och bebisarna i lekparken i Bengtsfors. Mysigt va det. Solen sken och Max och hans kompisar myste på filten. Det va kul att se de. Nu sitter de och ålar och krper runt. Tar leksaker från varann och kryper över varann...haha! Emil och Max va mysiga och kröp över varann =) roligt att se!

Idag har Jag och Max tagit med mormor till storstan..Åmål =D Kul att komma iväg och kolla lite i affärer. Ska på bröllopsfest på lördag och behövde en tröja. Hittade en och den va faktiskt inom budget =) Va inne på Profab en sväng och hittade en bebisgunga till Max. Nu ska jag se till att daniel hänger upp den. Hoppas att det ska funka att sätta i vårt träd här utanför.

Imorrn blir det Rytmiken och sen ska farmor passa max några timmar så jag kan få städa. Sen blir de Me and I -party!!! Tycker dte ska bli jätte roligt! Lite ledsen att det inte kommer så många som jag hoppats. Många som sagt att de skulle komma men det verkar ha skitit sig idag..jaja...inget att göra. Kommer ha kul med de som kommer. Handlat lite för jag ska bjuda på smörgåsfika och sen lite kladdkaka...mums! Ska bli kul att se om man hittar några roliga kläder till Max.

Fredagen bjuder på Mary Kay-party med Tjejligan. det blir hemma hos Emma A. Ska ha med mig Max för Daniel ska jobba natt. Sen tänkte jag sova över för Emmas kille Robert skulle oxå vara borta över natten....tror jag iaf. Skönt att slippa ta upp Max när han har somnat...fast måste säga att det går bra när man gör det. han somnar ju om och är så duktig men man tycker ju synd om honom.

Iaf...lördag blir det bröllopsfest för Terese och Jonas. Ska bli roligt!

Nä..nu blev det lite tråkigt inlägg. är inte riktigt koncentrerad känne jag...kollar tv samtidigt. ha det bra mina kära läsare =)

Fredagsmys med mig själv

hahahaha...rubriken lät lite porrig va?!  det är inte det jag menar iaf. Sitter själv i soffan och kollar på Så ska det låta. Daniel har övergivit mig för hockey...givetvis :P han fick hämta mat till mig innan han gick..kycklingNiman idag igen:P Ja..nu går dte utför. Kommer ju gå upp massa kilon om jag håller på såhär. Käkade det i onsdags oxå när Sara och Jocke var här på besök. Trevligt att de kom...blev bestämt helt spontant samma dag. Vi beställde lite pizza och kollade hockey. Jag och Sara kollade väl inte så noga...pratade mest bebisar och graviditet =) Hon har en super fin och lagom stor mage(V23). Fick känna en spark oxå...mys mys! Försökte känna fler men ni vet hur det är...så fort man tar dit handen så slutar det och blir helt lugnt =P

Sitter här och funderar på vad mycket jag ska lägga ut på bloggen...vad privat jag vill vara. Vill kanske inte lägga ut för mycket men samtidigt är ni nog inte så många som läser och ni som läser vet nog ändå redan. Om några veckor hade jag tänkt ha rubriken: Max ska bli storebror. Vi skulle nämligen ha bebis i dec. va inte planerat utan mest slarv. Samtidigt skulle vi ju ändå ha en till. Har alltid sagt att Max ska ha ett syskon...fast hade väl tänkt lite längre fram. Men men..nu blve det så och vi ställde in oss på det. sen..i måndags kväll...precis innan jag skulle gå och lägga mig och gjorde min sista tur till toaletten så gick det åt helvete om man får säga så. Fick missfall den kvällen/natten =( Det va riktigt ledsamt för va ju ändå en bebis i mig. Det var ledsamt men nu känns det okej. det var ju tidigt (V8) och oftast är det ju fel på bebisen när det blir så. det var helt enkelt inte meningen att vi skulle ha den bebisen. Så jag har inte svårt att prata om det så varför inte ta upp det här oxå. det är ju ändå det som händer i mitt liv. Jag va såå glad att jag hade Max i det läget. Svårt att säga men tror att det hade varit mycket värre om det varit första barnet. Sen va själva missfallet inte så farligt heller. Obehagligt men inte massa smärta eller störtflod...har hört att det kan göra skit ont. Så nu blir det nog som vi tänkt iaf...närmare nästa sommar...hoppas vi!

Suttit här ett bra tag nu och funderat på om jag ska publicera detta eller inte men nu gör jag det. Sen får folk tycka vad de vill om det.
Avslutar med lite bilder
Tänk att Max varit så liten


Det är sånt man ska säga när ungarna är typ 20 men tycker redan det. har Max varit så liten =P





Storhandling fixad

Gud va kallt det har vart idag. När det vart så varma och härliga dagar den senaste veckan så glömmer man bort att det faktiskt bara är början av Maj, det är vår och inte sommar. Solen tittade ju fram lite då och då så jag klagar inte. Härligt bara solen är framme.
Idag fick Max vara hos mormor och gammelmormor ett par timmar så jag kunde åka till Åmål och storhandla. Daniel grejade hemma för fullt. Han har vart super duktig och klippt gräset och slått upp mer tak.
Tittade in en sväng på jobbet och hälsade på chefen och söta Sara. Åh..hon har en super söt mage nu! Mysigt det va när man började känna sparkar och magen va lagom stor...längtar lite till det igen ;) Kommer väl så småningom..ska ju ändå ha en bebis till..nångång.

Åh..Max vaknar kl sex på morgonen..lite väl tidigt tycker jag men men. Antagligen för att det blir ljust då och vi har ju inget för fönstren. Tänkte jag skulle experimentera lite och lägga honom tidigare och se om han fortfarande vaknar kl sex lr om han då vaknar tidigare. Så istället för att han somnade närmare åtta så la jag honom sju...men sen tog dte ju ett tag innan han somna så vet inte om det kommer göra skillnad. Får testa att lägga tidigare imorrn kanske. Annars får vi testa att hänga upp ngt för fönstren så kanske han sover längre.

Idag är det En unge i minuten igen...roligt roligt!


Meningen med livet

ja..jag vet svaret på denna frågan...den STORA frågan. Vill ni veta??....klart ni vill ;) Meningen med livet är att bilda familj och skaffa barn! Det är iaf så det är för mig. Jag har alltid velat skaffa barn. vad går livet ut på om inte att skaffa små egna individer som kommer från en själv. Uppfostra och följa ett litet liv genom sitt liv...så länge man nu får vara med. Jag vet att det finns massor av folk som absolut inte delar min uppfattning och jag respekterar de och deras val. Alla har rätt till sitt liv men detta är mitt. Känns helt underbart att min lilla familj håller på att växa fram. Har en underbar pojkvän...oftast iaf ;)...och en helt underbar och super go son. Jag älskar de mer än allt annat....oj..hormonrus...får tårar i ögonen nu när jag skriver detta...när jag tänker på dem! jag skulle göra allt för de....särskilt min son. Skulle ju offra livet för honom! Ska bli helt underbart att se honom växa upp och följa honom längs vägen. Förhoppningsvis får man göra detta. Ibland behöver man stanna upp och se hur bra man har det och verkligen uppskatta sina nära och kära. Tänk vad många där barnen eller föräldrarna inte får följas åt...där nån får lämna detta liv för ett liv i himlen. Oj...gud va djupt det blev detta inlägg. Får försöka lätta upp det lite. Här kommer en bild på min älskling först



han ålar sig fram nu och rullar runt så han tar sig ganska långt ganska fort....väldigt fort mot vad man är van vid. Innan kunde man ju vara i köket ett tag fast han låg i vardagsrummet utan att det va nån fara. Nu får man lägga honom i köket eller kolla till honom hela tiden. det är ju väldigt kul att ta blommorna( har blommor stående på golvet), bita på sladdar och pilla på digitalboxen....allt som man inte får ;)

Fredagskvällen spenderades hos Frida och Stefan med grillning och massa skratt. Satt ute till halv tio typ men då gav vi upp för det va sjuuukt kallt. Är ju faktiskt tidig vår än. Blev bortskämda på påsk. Väl inne satt vi och spelade ett par lekar..säger bara poookkkaaaaaa! hahahaha! Nu är det bara ni som va med som fattar men det gör inget;)

Lördagsmorgon drog jag, Max, Emma och Rasmus till Ed's marknad. Skönt att komma iväg tidigt...är ju ändå uppe när man har barn...då slapp vi det mesta trängseln. Blev ett par gröna Villervalla shorts till Max och lite strumpor till mig. Även årets första mjukglass slank ner...MUMS! Köpte hem supergoda gammaldags cocosbollar!
Kvällen sen bjöd på grillat hos Mackan och sen skulle det kollas hockey men jag gick hem och la bubben...och sen även mig. Tror inte klockan va nio en gång när jag somna.....skönt! va helt super trött på kvällen så tyckte det var lika bra.

Idag, söndag, har vi haft grannarna på kaffe. Charlotte och Rune som flyttat in i huset nedanför. De är i vår ålder och har en son, Vincent, som är året äldre än Max. De kommer ha super kul här på gatan sen! de ska ha en till bebis i juli så vi befolkar gatan ;)

Nu blir det pizza...Super hungrig. Min grej just nu är KycklingNiman. niman är kebabtallrik med ost, räkor och ananas...sen byter man ut kebaben mot kyckling....hur gott som helst! Älskar kyckling!

Bjuder på en bild till
Puss puss

RSS 2.0