Oj vilken trist dag

Ja,regnet yr mot rutan för det blåser typ storm ute:P Max sitter och plockar ut alla dvd-skivor...igen:/ de är väldigt roliga att plocka ur och stapla på olika ställen:) glad så länge han underhåller sig själv. Daniel är på övervåningen och grejar. Sätter upp gips var det som stod på schemat idag. Jag känner mig bara slö ocj trött och längtar till imorrn när det blir roadtrip till Borås och träffa min systerdotter:) idag ska Max va med mormor på eftermiddan så jag kan plugga. Jag MÅSTE verkligen ta mig i kragen och få lite gjort. Ett arbete som ska va inne nästa vecka...inte förräns lördag iaf:)

Igår hade jag en jätte mysig kväll med Meandi party. Det var inte många som kunde komma men super trevligt med de som var här:) johanna,ann-marie och charlotte kom och umgicks en sväng. Karin,säljaren är oxå väldigt trevlig. Mamma va med och sen kom emelie en liten snabbis och beställde till Max;) hoppas alla hade trevligt!


Måndagkväll med fullsatt soffa;)

Ja..idag är jag inte ensma i soffan utan har sällskap av 3 stora starka karlar...haha! det är älskling, mackan och Skarren som sitter och kollar hockey och jag sitter här med datorn och hörlurar och lyssnar på musik. Just nu min absoluta favoritlåt...Angels...Robbie Williams...gud vad jag har vart kär i den mannen. Många dagdrömmar som handlat om honom kan jag avslöja....innan Daniel kom in i bilden då förstås;)

har läst lite inför föreläsningen imorrn men annars håller sig motivationen borta och jag gör absolut minsta möjliga..jaa...men hänger nog med iaf. Det ordnar sig. Tur att jag iaf läser ganska snabbt.
Idag har det vart julstädning på schemat men det va lättare sagt än gjort med Max springande runt och så. daniel har ju jobbat natt så han låg och sov så ingen hjälp där. Gjorde litegrann medan Max sov som att putsa köksfönstren och tänkte hänga upp gardiner men nej då....hissgardinen som jag fått uppsydd nu i år va ju tvungen att ha ngt längst ner så den va rak...och panelgardinerna i andra fönstret va jag bara tvungen att stryka. Till detta hör då att jag har inget strykjärn..lr jag har men ingen strykbräda så sak samma. har ju svärmor 1 hus bort så kan springa dit men kan ju inte lämna Max...som då va vaken och i full fart. Sen till den andra gardinen va jag tvungen att ut i förrådet och leta upp en gammal gardinstång som jag hoppades att vi skulle ha kvar där. jahopp...det såg ut som helvete men lite kunde jag ju pyssla med...damma och så. Fick den smarta iden att kolla med kusin Evelina vad hon gjorde och om hon ville komma en sväng. ..hon gillar att va med Max så två flugor i en smäll...hon kunde busa med honom och jag städa. Hon va på väg hem från skolan med bussen så hon kom hit. Sen efter bara en lite stund kom även min mamma...hon kan inte hålla sig borta...måste träffa Max=) Då hade jag plötsligt barnvakt och städhjälp;) Mamma är sås näll och hon kan inte låta bli att hjälpa till så hon dammsög och jag satte upp stakar och gardiner och sprang bort och strök. Daniel hjälpte till att sätta upp de andra stjärnorna och ljusgrejerna när han vaknade. Nu är det så himla mysigt vill jag lova..särskilt köket=) Får fixa kort. Har även satt ut lite tomtar. daniel tycker det är alldeles för tidigt men det skiter jag i. det är inte länge man får ha uppe grejerna så lika bra de får stå ett tag tycker jag! Blev väldigt få för har ju ingenstans att ställa när Maxi är på ALLT!



Tvättmaskinen är väldigt intressant och det är vääldigt kul att lägga grejer där så det får man lära sig att kolla innan man lägger in tvätt..haha! har redan missat det en gång=)



Här är från typ första gången han fick testa att äta gröt själv. På med heltäckande förkläde som vi fortfarande kör med vid gröt..haha! Lite svårt att se kanske men det är gröt lite varstans i ansiktet..sötis




Puss på er

Lördagskväll ensam i soffan

Här sitter jag ensam i soffan efter att ha avnjutit en underbar helgmiddag bestående av kyckling, pommes och b-sås...MUMS! Daniel har natthelg och Max sover så njuter av lugnet framför tv'n även om jag hellre haft Daniel hemma. Sitter och funderar på om det kanske får bli lite glass med chokladsås idag...borde nog inte men va fan...det är ju lördag och jag är ju all alone;) Bra anledningar tycker jag=) Kommer nog bli sängen snart iaf...blir trött av att busa med max hela dagarna. Idag va vi hos gammelmormor på förmiddan och mormor kom dit oxå...då menar jag Max mormor och gammemormor. Blev ett bad där idag...vi brukar bada där en gång i veckan för vi har inget badkar hemma...lr vi brukar inte bada utan Max badar=P Han har blivit mycket bättre med middagsluren. Kan ju bero på att han bara sover en gång om dan så han är väldigt trött vid tolv när det är dax att sova. Iaf sover han typ 2 timmar med lite extra rullning av vagnen på slutet och kanske en kortis mitt i men det ser jag som bra. För ett år sen fick man va ute och gå för att han skulle sova=P Annars är han super rolig hela dagarna..typ;)Åh..det är en underbar ålder iaf och jag njuter varje dag. det är konstigt det att man kan vara så trött på de små liven men när man är iväg en dag så saknar man dem. Nä..ska inte bli långrandig här men tänkte bjuda på bilder från halloween...bättre sent än aldrig. Det var en trevlig kväll men lite av en besvikelse för vi kom inte in på HC som var tanken =( jag ville verkligen ut och dansa och så var det sjuuukt mycket folk...besviken som tusan! man ska nog inte ha för höga förväntningar på en viss kväll för då brukar man bli lite besviken. Fick iaf umgås med roligt folk och förfesten hos Mackan va skoj=D


Kvällens outfit var denna....French Maid;)


Ledsen att bilderna blir åt fel håll.....Mr jansson aka Cowboy


Emelie tog sig en tur på Turbo ;)


Hela gänget i soffan


Här är vi som vågade klä ut oss, cowboy jansson, Dr Anders, Major Emelie och så lilla jag;)

Trevlig helg på er



Förbannade förkylningar

Jag är ju hellre förkyld än magsjuk tex men fan va jag hatar förkylningar!!! Helt tät i näsan så man knappt kan andas och så försöker man snyta sig Hela tiden...med förhoppning att man ska snyta ut allt och det blir fritt i näsan. Detta händer ju aldrig utan man blir bara röd under näsan och får ont:/ slem i halsen så allt smakar skit....jaja fick skriva av mig lite. Jag och Max är små "sjuklingar" idag.får bli massa mys i soffan tror jag:)


Sämsta bloggaren,ja vet!

Ja,just nu finns ingen som helst motivation att blogga så ni får stå ut utan inlägg ett tag. Ska försöka hitta tebax men denna veckan började en ny kurs med nya böcker som ska hinnas läsa och en tröttare Cecilia än vanligt denna höstvecka. Därför inget bloggande men men...återkommer väl med ny energi nån dag;)


Hockey =P

Ja, älsklingen sitter och tittar på hockey och det är sådär kul. Ibland kan jag tycka det är roligt men denna säsongen har jag bara tyckt att det är tråkigt. Det är ju tur man har datorn när man bara har en tv. Tror att jag kanske ska ta en tidig tidig kväll idag och lägga mig snart (nu är kl 20.11). Känner att jag är väldigt trött så varför inte passa på. Visst finns det att pyssla med och städa och plocka men det kan jag faktiskt göra imorrn likaväl ;) Min son är så himla lik mig...han är ett tv-freak..haha! de säger att man inte ska låta barnen titta på tv men vi gör ju annat oxå. Han är super rolig just nu...vilket kul ålder. Visst...han lyssnar ju inte på vad jag säger men annars har han massa roligt för sig...skrattar åt olika saker...ett sånt där riktigt fejkskratt bara för att och gudars va söt han är då! Ni skulle se honom. han sitter bredvid en i soffan och bara är go ibland och ibland får han fnatt och bara springer runt i huset och pratar och låter och kör sitt fejkskratt. Åhh..han är underbarast i världen min lille kille! Idag drog jag och Max med oss mormor(max mormor) till Säffle för att inhandla ett par strumpbyxor till min klädsel på lördag. Blev även en fuskpolo till Max vilket känns riktigt behövligt. Hans jacka..och overall...är lite stora vilket gör att de blir svåra att stänga i halsen så då kan det vara skönt med en fuskpolo så halsen inte är bar.





Polokrage - 100% Akryl


Ja..det var nog det jag hade idag. Dax att göra sig klar för sängen. God natt på er!

Jävla vintertid

Sen vi ställde om klockan vaknar Max kl 6!! Det är alldeles för tidigt. Innan sov han iaf till sju,halv åtta och det är mer humant!


Snart kommer älskling hem

sitter i soffan och har kollat på Top Model...skönt när Daniel inte är hemma så man kan kolla på vad man vill utan massa suckar och pikar ;) han har eftermiddag idag med så han är snart hemma. Sen är det två nätter och sen ledig 10 dar =)

Idag var det Karlstad och opponering som jag tror gick super bra. Läraren verkade nöjd och jag tror även han tyckte mitt arbete var bra..Nöjd nöjd nöjd=D
Jag skulle ju handla lite på vägen hem men när vi ska äta lunch så märker jag.....fan jag har glömt plånboken hemma! det är typiskt när jag faktiskt skulle äta lunch och handla men men. Fick låna pengar till lunch iaf. Tänkte ändå imorse på saker jag skulle ha med mig...blocket, uppsatser, vattenflaska, penna, clementiner....men fan inte plånboken. kanske trodde jag att den låg i väskan men den låg i SKÖTVÄSKAN! åhh....masigt när man har olika väskor. jaja..får bli en sväng till Säffle tror jag och kolla strumpbyxor på lindex eller kappahl.

Det var säkert fler saker jag skulle ta upp och berätta men kommer inte på en enda grej till just nu så....puss på er

RSS 2.0