Pissdag

Ja..det är precis vad jag tycker om denna dagen. Det är grått ute och även i mitt sinne. Än en gång har man blivit besviken av att lingonveckan kommit. För två veckor sen skulle jag haft mensen men den kom inte så jag tog ett test. det visade svagt plus så jag gjorde ett till dagen efter och sen ytterligare ett tre dagar efter men samma svaga plus. Gick till barnmorskan som testa negtivt på hennes test...skumt! det var bara att vänta och se. Ytterligare ett test hos barnmorskan, 9dagar efter BIM, men fortfarande negativt. Barnmorskan trodde det var så att jag varit gravid men att det "dött" nästan direkt...men kommer ju aldrig få svar på hur det egentligen låg till. Nu idag..14 dagar senare..kom mensen och krossade mitt lilla hopp om att det faktiskt kunde vara ngt litet frö som levde därinne. SUCK säger jag bara. Vill verkligen ha ett syskon till Max och gärna snart. Börjr bli riktigt orolig att det är ngt fel på mig. Om jag var gravid så är det andra gången detta händer. Gick ju lite längre senast men ändå. Tänk om jag inte kan bli med barn igen...usch..vill gråta en skvätt när jag tänker på det. Är jag egoistisk? jag har ju faktiskt fått en helt underbar son och det vore väl inte hela världen om jag inte fick ett barn till. Jag menar det finns ju de som inte kan få barn alls. Nä..jag är ledsen...jag kan inte tänka så. Jag vill verkligen ha ett till barn...dels för min egen skull men mest för att jag vill ge Max ett syskon. Jag tror verkligen på att man ska ha syskon. Nä..nu svamlar jag bara..det kanske inte ens är ngn fara. jag kanske kan bli med barn...jag får försöka lägga det åt sidan..fokusera på max och skolan och ha massa sex så kanske jag är gravid snabbare än jag tror =)

Får verkligen mer förståelse för de som fått missfall. Innan så tänkte jag nog som så att det inte var så farligt...visst hemskt men får man det tidigt så är det ju inte ens ett barn...men det funkar inte så. Tog förra missfallet rätt bra men nu börjar det kännas olustigt och jobbigt.
Nä..gud va personlig jag har varit nu igen. Men känns som att det är skönt att skriva av sig. Iofs kan man skriva av sig utan att piblicera det på nätet som alla kan se=/ Men det är vissa som tror att jag är gravid..som jag berättade för i början...det är skönt att de får reda på hur de ligger till utan att jag behöver berätta för alla.

Nu vaknar nog Max snart från sin förmiddagslur...då ska jag pussa på honom=)

Jag vet att jag är sämst på att blogga

Har klagat på andra men nu är jag absolut sämst...ber mina läsare om ursäkt för det. Har lixom inte haft motivation att skriva ngt.
Börjar plugga på måndag..lr jag har redan börjat. Programstart är på måndag men vi hade en träff redan i onsdags...där de bland annat berättade vad vi skulle läsa för att vara förberedda på kursstart på tisdag så läser en del redan nu. Känner mig riktigt motiverad även om jag ibland får en känsla av panik som går genom kroppen och försvinner direkt. Panik kanske inte är rätta ordet men nervositet och känslan att det här fixar jag aldrig. MEN ska ta en dag i taget och en sak i taget. Se hur det verkar och bara göra mitt bästa. Så..blir Karlstad både måndag och tisdag så tänkte ta en kväll hos kusin Sofia och sova där. helt onödigt att åka fram och tebax när dte inte behövs så blir tjejkväll med fia..tror jag iaf =)

Max är sjuk. har lite feber, massa snor och hostar. har varit så några dagar nu men vill inte ge sig. Skulle vart på 1års kalas imorrn för Lova men får hoppa det. Vill inte smitta de andra barnen. max är ju på ganska bra humör ändå men gillar inte riktigt hans hosta. Tycker den är lite värre idag..får nog hålla koll på det. Annars växer han och går hela tiden. precis innan läggning nu kom han på att man kan ställa sig i gåvagnen =0 Ja..herre gud..ska han börja med sånt. han slår sig tillräckligt ändå=P
Om mindre än 2 veckor är han 1 år...herre gud..1år! det är en konstig känsla för känns som det gått fort men ändå känns det som han funnits hos oss länge. Skumt det låter...jag vet..men tror ni med barn fattar =)

Annars..hmm...vet inte vad jag har att berätta. Säkert massa grejer som vi gjort eller så men nä...jag tycker det räcker för idag. Ska försöka hinna med bloggandet men ni får ha lite tålamod med mig

Borta bra men hemma bäst =)

Visst är det så?! i helgen va det mys för mig och älsklingen i Halmstad. Det var super skönt att komma bort en sväng och bara vara vi. Vi gjorde inte mycket kan jag lova. Sov middag både fredag och lördag..hahaha! Det spenderades en hel del tid på hotellrummet ;) Annars kollade vi runt i stan, shoppade lite, åt gott och kollade folk. Trevligt hotell tycker jag med trevlig frukostbuffé. Skönt att bara kunna gå ur sängen och direkt till en framdukad frukost med en hel del att välja på. Hoteller hade oxå en "relaxavd" med bastu och biljardbord. Fanns även ett par träningsmaskiner men de lät vi bli..hahahaha! Blev en omgång biljard som jag super loosade...och sen bastade vi lite. Skönt att bara sitta och slappa i värmen. Jag tror att det är super viktigt att man försöker umgås på tu man hand efter man fått barn...om man har möjlighet. Nu är vi ganska duktiga på att mysa på kvällarna efter Max somnat men ändå. Det var skönt att få komma ifrån allt lite för hemma finns alltid massa måsten. Nu har vi laddat batterierna inför hösten som nog kommer bli fullspäckad och annorlunda när jag ska plugga.

men som rubriken lyder så är det allt skönt att komma hem. jag kunde ju inte låta bli att tänka på min lille kille hemma och sakna honom lite. underbart att komma hem och pussa på honom och gosa. Åh..ja älskar verkligen mina killar!

Idag var Sara och Jocke här och vi åt lite tacos. nu börjar det verkligen närma sig =)

Åh..frissan på fredag. Blir väl samma frisyr som innan men alltid kul att gå till frissan. Det känns som det är lite "långt" nu. Lördagen bjuder på kräftskiva och Barbados i Laxarby =)
Orkar inte skriva mer nu...dax att sussa tror jag

Fullspäckad dag

åh..älskar att ha massor att göra =) Idag åkte jag och Max till Åmål på förmiddan. Hälsade på på jobbet och köpte även lite saker jag behöver...virusskydd och skrivare. Känns som jag behöver en skrivare hemma inför pluggandet. Går ju att skriva ut på bibblan men smidigast att ha det hemma. Köpte skrivarkabel och extra färg men glömde papper...haha..smidigt ;) Fick ta en tur in till Bengtsfors och fixa det. Skulle ändå ha lite godis till spelkvällen vi hade hos Frida idag. Max fick följa med men han va ganska grinig så mest jobbigt. Fick spelat en del ändå men han blir ju ett störande moment för alla i det läget. min stackars lille kille som ser ännu mer misshandlad ut nu. Ramlade in i vagnen häromdagen som gav ett blåmärke på vänster sida av pannan. Idag ramla han in i dörrkarmen som gav ett blåmärkestreck på höger sida pannan precis över ögat. Sen ramlade han in i ett soffbord och fick ett fint blåmärke under höger öga...suck! 

Lunchen idag intogs hos Camilla och Ebba i Åmål. va riktigt kul att träffa de. Kan inte komma på när vi sågs senast men säkert flera månader sen. Tiden bara rinner ju iväg! Ebba hade blivit stor..3 år är hon nu och hon har blivit stora tjejen. Låter som vi inte setts på flera år men ni vet hur det är med ungar...det händer ju massor hela tiden. Hon verka dock inte så glad över Max för han va på allt som han inte fick..haha!

Max somnade som en stock när vi kom hem(kl nio). Sötis! Inte konstigt att han var lite grinig hos Frida för han var ju trött oxå. Men han har inte riktigt varit sig lik de senaste dagarna. Han är mycket mer gnällig. Kan bara ställa sig och illgrina och det enda som hjälper är att han får vara uppe i famnen. Vet inte om det är ngn fas han går igenom.
När max somnat passade jag på att måla grinden en sista gång. Daniel tycker det är överarbetat men det tycker inte jag och nu är det ju klart. Först målade jag bara framsidan men sen tog jag baksidan oxå för grinden ska väl sitta uppe ett tag. ja..fint blev det iaf. Känns som den inte sticker ut lika mycket när den är vit.





Ska ta bilder på min fina låda sen oxå men har ett lager kvar att måla först.
Nä..nu blir det kvällen..puss på er

Tror man ska hinna så mycket

Har sagt hela dagen att jag måste skura...men lättare sagt än gjort när man har en liten Max som springer runt =) Gillade när jag sa till Daniel förut att jag skulle skurat oxå och hans kommentar: Hur mycket har du tänkt hinna med?!
MYCKET! Vill hinna allt men man gör bara inte det. Får försöka acceptera att det får ta lite tid. Man får ju lixom underhålla Max emellan städningen. Borde skurat när Max lagt sig men idag har han fått va uppe ända till nio. Han va så glad och lekte här så han fick va vaken lite längre idag. Daniel har vart jätte duktig idag och snickrat ihop en låda till mig och sen en grind till vår trapp. Åh...sexigt med en händig karl!! "lådan"...vet inte om jag har berättat om den förut. Vi har en kattlåda med lock på..stor och ful..och den ska stå på verandan. Hmm...förstör ju min ide om hur fint det ska va på verandan MEN då kom jag på den briljanta idén att ha en låda över som jag ska måla vit och sen ställa en växt och en lykta på. Tycker själv att jag va super smart när jag kom på det och är övertygad om att det kommer bli riktigt nice. Först budade jag på en gammal trälåda på tradera men måtten va inte alls bra. Trodde det kunde funka men icke. Då var det tur att man hade en händig karl. Så idag har det blivit målning av den och grinden. Allt blir ju snyggare när det blivit vitt. Så nu blir det målning några kvällar framöver.

Helgen bjöd på en gammal bekant och nöjespark. I fredags hade vi besök av Frank...en gammal kompis till Daniel som vi inte sett på 3 år så det var trevligt. Lördags åkte vi till Liseberg. Max fick va hos farmor och farfar över natten. liseberg va lika roligt som vanligt fast lite för långa köer. Spelade bort en del pengar men vann inte ett skit =( Testade den nya attraktionen Atmosfear! och jag älskart;) ja..den kan jag verkligen rekommendera! Skulle åkt en gång till men va tyvärr för lång kö så vi hann inte =(

Undrar om jag och älskling ska mysa till det med lite glass nu..hmm...tål att tänkas på

Inte tebax till verkligheten än

Fick beslutet från CSN att jag är beviljad studiebidrag och även tilläggsbidrag. Trodde väl inte att jag inte skulle få det utan menar mer att allt börjar kännas så verkligt. Det närmar sig med stormsteg och jag är taggad oc förväntansfull inför vad som komma skall. Kul att se hur allt löser sig och hur livet ska bli i höst...samtidigt kan jag få stunder där jag undrar vad jag gett mig in i och om jag kommer klara det. Det är normalt jag vet....=P
Men som sagt vi är inte tebax i verkligheten än. Daniel är ledig 3 veckor till så vi börjar samtidigt. 29 aug startar vi verkligheten igen. Innan dess har vi massa roligt planerat. Lördag blir det kanske..antagligen...liseberg med emelie, anders och mackan. Max får vara hos farmor och farfar. Helgen efter det har jag bestämt att det blir Cizzi-Daniel-mys hela helgen. Har bokat in oss på hotell i Halmstad fre-sön. Då ska vi njuta...SOVA länge..haha...och bara vara vi. Ladda batterierna inför hösten. Åh..jag längtar verkligen...då ska det mysas hela helgen!!! Har aldrig varit i Halmstad så det kan bli kul.

Sen helgen efter det..då är det Kräftskiva+ Barbados på Bergevi! Då ska det festas lite. Blir kräftskiva hos Emma och Robban i år. Förra året var det hos Frida och Stefan. Ska försöka gå runt. Vi har ju ingen altan så får se när det blir hos oss....nästa år kanske det är vi (positivt tänkande) =) Annars får det bli året efter det. Max kommer vara borta varje helg nu. Helgen vi är borta blir det en natt hos mormor och en natt hos farmor och farfar tror jag. Kräftskivekvällen tar mormor igen. Tur vi har super snälla föräldrar som ställer upp som de gör. Sen dröjer det nog innan Max ska sova borta igen. Blir nog inte mycket man ska iväg på till hösten.

Nä..nu blir det lite slötittande på tv'n och sen sova.
Imorrn kalas för mormor som fyller..hmm...74. fast hon fyller egentligen på söndag.
Puss på er

Åh va sommaren är härlig!

Idag har vi spenderat hela eftermiddagen på sjön. Vid tretiden åkte vi ut med båten..jag, daniel, max och jansson. Johan Hermansson (herman) va där med sin vattenskoter. Åkte in i duniviken där vi plockade upp Mackan. Han hade jobbat och skulle äta först så kändes smidigast. Jansson hade fixat en ring...ni vet en sån man åker på bakom båten eller skotern. Jansson åkte först och herman körde. Ja..jädrar va det gick!





han åkte av ett par gånger. Modigt tycker jag =) Jag åkte med herman på skotern och man fick hålla i sig..lite läskigt tycker jag men kul!
Sen kom Robban och la i sin skoter oxå. Då körde han runt på ringen lite. jag,daniel och jansson tog varsin tur.
Han skulle inte köra så fort men ja tyckte fan det gick jätte fort. Fick hålla i mig som tusan och luta mig för det kändes som jag skulle välta. Ville INTE ramla ur! Sen fick man ont i rumpan när man studsar fram..satt ju i ringen. Åkte med Robban en sväng på skotern oxå..och sen fick jag testa att köra! Wiii..har aldrig gjort det förut. Tyckte det var lite läskigt men skit kul!







Ja..underbart underbart underbart! Har haft en super duper eftermiddag med min familj och goda vänner. Såna här dagar lever man länge på. Känns att man vart ute på sjön...gungar fortfarande fast jag sitter i soffan..haha! Syntes på Max när vi kom hem att han va mycket vingligare än vanligt..hahahaha!
Emma och rasmus kom oxå när Emma slutat jobba. Plockade upp henne i kroken och sen åkte vi till smesere (stavning) och badade. Riktigt varmt och gott och perfekt för barnen då det är sandbotten och långgrunt. Längst in är det stenigt men skulle ju inte va där så länge. Här kommer lite fler bilder





Max fick sitta lite i knät (Gud, verkligen ingen smickrande bild på mig...haha)


Här är vårt hus från sjön..inzoomat (det beige med rött tak)









Så mysigt kort det här sista. Sitter och myser i farbrors knä och bara skrattar...då skrattar ju Mackan och Daniel oxå...söta de är!

Igår va det spelkväll hos Frida med tacos. Det gick inte jätte bra men skit kul! Älskar att spela Ligretto...min typ av spel...stresspel..hehe..me like! Spelade till halv elva och sen åkte vi och badade i laxarby vid kyrkan. det var ljummet och gött att ta sig ett dopp. Hoppade från..hmm...kallar man det hopptorn?..aa..iaf..det är väl inte så högt men kändes så. Stolt över mig själv iaf. Hela kvällen skrattade vi så förlängt livet med massa år nu. Kan tänka mig att de ungdomarna (haha..räknar inte in mig där längre) de trodde nog vi va sket fulle så mycket som vi fnittrade och garvade....men men...vi är bara såna =)

Nä..nu ska jag kolla Livet på BB och sen blir det sängen. Ska bjuda på fler bilder nån annan dag. har ju från badturen med Emma och Rasmus tex.
Puss på er

Då fortsätter vi!

Först måste jag berätta att det inte va pizzasöndag här igår...chockerande jag vet! men sen hade vi ju pizzafredag så inte så chockerande ändå..haha!
Idag har vi vart i stan, Åmål, och storhandlat mat och även inhandlat sittbänken från Mio som jag ville ha! Blev skit fin! Ska lägga ut innan- och efterkort sen när verandan är helt färdig! Blev pizza till lunch..haha..onyttiga vi är jag vet..men såna är vi. Träffade Sara och Jocke en sväng när vi åt. Närmar sig för bebis nu. Nyfiken som tusan  e jag och vill skicka en tanke och Lycka till! (några veckor kvar men ändå)

Ja..vart va vi nu? Jo..vet inte om jag sagt det men Max har fått en gräsklippare av farmor och farfar..mest farfar skulle jag gissa ;) Den är likadan som farfars...och även våran. Kolla vad söt han är...han fick "klippa" lite häromdagen




Varför blir den åt fel håll? När jag kollar bilderna på datorn vänder den rätt de. Hur vänder jag bilden här?

jaja...har även pysslat lite i veckan. Är ju snart dax för 1-års kalas för min lille...lr store..kille. Herer gud. Kan inte fatta att det snart gått ett år sedan den dagen då jag låg där och tryckte ut honom. Shit..dagarna flyger iväg. Iaf ville jag bara dela med mig av inbjudningskorten. Tycker de blev riktigt bra.




Sen blev det torsdag och svägerskan Emelie tyckte vi skulle dra till rosell på grillkväll. Hmm...ja..så blev det! Vi hade pratat på räkfrossa på Dalia men sen orka vi inte. Men sen blev det rosell istället. Åt jätte god mat....kycklingspett, klyftpotatis och aioli...MUMS! Sen spelade en trubadur som visade sig vara min gamla musiklärare. Med mig och Emelie var mamma och morbror Jonny. Tänkte tjejkväll men Jonny fick följa med ändå..Anders kom en sväng sen oxå..han va chaffis för kvällen. Alkoholen flödade och jag och mamma blev kanon..japp! Ni skulle sett oss....vi va nog högljuddast på hela stället...enligt morbror iaf =) han klagade hela tiden på att han skulle tagit med sig öronproppar..stackarn =) Iaf..när jag typ kände trubaduren så kom jag på att jag såklart skulle sjunga en låt..sagt och gjort. Living next door to Annie blev det men sjöng tydligen för långt från micken för mamma hörde inget. Kanske lika bra ;) Tjötade med tre roliga killar som bodde på Dalia och dansade även lite. hellyckad kväll helt enkelt! Mamma hade mint lika kul...om inte roligare. Efterdyningarna va inte roliga men det var det värt!



jag och morbror Jonny


haha..ja ni ser ju själva...(fast mamma blir aldrig bra på kort)


Sötaste svägerskan!!! va ju lite fler folk där som Jessica och träffade Irre, m.m. Blev inga bilder på de dock:P


Får avsluta med en bild på mig med den klassiska cizzi-posen ;)

Dax för lite mat..får bjuda på några bilder till imorrn. Puss på er


RSS 2.0