Sol, bad, båttur och fest på Rosell

Ja..det är en hel del vi hunnit med denna veckan. Jag har ju blivit riktigt dålig på att blogga men får skylla på sommaren och att det blir lite semester med bloggen oxå. Jag klagade ju på vissa av mina kompisar men de är ju mycket bättre än mig just nu. Särskilt en tjej Frida ;) Hon bloggar ju hela tiden nu...duktig du e! =)
Jag tänker varje dag att: Ikväll ska jag blogga...men sen när kvällen är här så är jag trött och orkar inte.
Idag blir det ett inlägg iaf!

Håller på att ladda över bilder från kameran till datorn så jag kan bjuda på lite bilder =)

Åh, börjar med denna bilden på en glad kille. Han älskar när det kommer folk på besök. Här är det gammelmorbror Henry och gammelkusin Alva.



Schysst stil på nästa kort eller vad säger ni?! ;)


Måste ju bjuda på de här underbara bilderna på Max i sin urgulliga morgonrock




Kolla denna godingen, vilken underbar min =)


Ser ut som en liten klänning


Sen har Max vart ute på sin första båttur. Det var en solig dag och familjen Höög Flood- Dagström bestämde att vi skulle ta en tur på sjön. Packade ner äggsmörgåsar, vatten och cocacola. Max hade lite kex och fruktpure. det var riktigt mysigt. Vi åkte i sakta mak och bara njöt. Blev ett dopp i det blå för mig och Daniel...va ju nästan 22 grader i vattnet. Här kommer lite bilder


Ja..bilden blev åt fel håll men det får va så

Hjälper pappa köra

Softar bak i båten ;)



Sen va det sovdax


Så var det fikadax. Visst är han fin min älskling (okej, finare när han rakat håret och skägget men men )


Nä..det va ju massa bilder jag hade att lägga upp så får fortsätta imorrn.
Puss på er

Hemma igen

Nu har vi vart hemma ett par dar och även om det är kul att vara iväg så är det sm man säger: Borta bra men hemma bäst! Har myst med älsklingen hela helgen. Vi har mest bara slappat och inte gjort så mycket. Lite målning på verandan har vi orkat göra iaf. Åh..det ska bli så kul när verandan blir klar. Jag sitter och kollar runt på nätet hela tiden efter lite grejer som jag vill inreda med. Nyckelskåp..krokar till jackorna och sen skulle jag vilja ha skoskåp. Hittar inget tyvärr....inte som det ser ut i mitt huvud men får nog ändra lite.

Max ser misshandlad ut...jag vet det låter hemskt men blir ju mycket smällar nu när han går omkring..lite vingligt! ;) Han har ett blåmärke i pannan som just nu är gult och imorse fick han ett skrapsår och blåmärke på kinden under ögat. Han ramlade in i tv-bänken...stackars liten! Annars har han vart super gosig idag. Kanske beror på att han vart lite förkyld och hostig....min lille goding.

Nä..känner inte att jag har jätte mycket att berätta så slutar nog här. Puss på er

Stop: Borås!

Nu sitter jag i syrrans lgh och väntar på maten som hon och Tobbe fixar. Det ska bli kotletter och mos. Vi lämnade Nässjö efter Max lunch och styrde kosan mot Borås.
Vill säga ett stort TACK! till Jannike och Martin som stått ut med oss i flera dagar ;) Har haft jätte mysigt. Snosat bebis och tjatat massor..om bebisar och sånt givetvis..haha! Tisdagen bjöd på shopping i Jönköping..IKEA och diverse affärer. Blev inte nån storhandling men kul att gå lite i affärer. Onsdag..igår..fick vi för oss att åka till Gränna så det gjorde vi efter lunch. Jag kollade när de gjorde polkagrisar och köpte givetvis några. Max fick oxå titta...ngt han säkert kommer ihåg...NOT..haha! Käkade på en grekisk restaurang vid hamnen innan vi åkte hem. Kycklingfile med klyftpotatis och TZATSIKI..åh vad det är gott. Fick beställa extra...så luktar nog vitlök i en vecka =)
Max har skött sig ganska bra. Han har gått runt där som bare den och gillade verkligen Martin..log så fort han såg honom. Han har somnat duktigt i sin resesäng så inga problem att åka iväg med honom.

Nä...dax för mat

Imorrn blir det roadtrip Nässjö!

javisst..nu har jag lagt Max för kvällen. Tvillingarna ( min kille och hans tvillingbror) är iväg och hämtar pizza. det är ju pizzasöndag, ni vet ;)
Väskan står packad i hallen med matstol och så. En ryggsäck med mat, gröt, välling och sånt ska packas imorrn. Lite leksaker får vi packa ner oxå. Kl åtta..typ...hämtar vi mamma och drar iväg. Hoppas på lite bättre väder än just nu. Fan va det regnar och blåser. Jobbigt att köra i sånt väder så hoppas iaf på uppehåll. Planen ser ut som följer: först styr vi kosan mot Borås. Där ska vi träffa syster och släppa av mamma. Har planerat att det blir lunch där..mcdonken..yeeeiii =) sen åker jag och Max vidare mot Nässjö och familjen Thedeby-Backman. Sen tror jag att vi stannar till torsdag. Åh..det ska bli mysigt att få komma hemifrån och bara mysa=) Är laddad..haha!

Max går lite varje dag. Oftast får man ställa honom och locka så han ska gå men ser att han börjar släppa lite mer själv och ta sig mellan saker så det går framåt.
Åh...verandan går framåt oxå. Ska bli kul att se när man kommer hem vad som hänt. Har jag tur kanske den är klar?! jaja..det som är gjort är ju iaf gjort. Har hittat sittbänken jag ska ha på verandan sen


Visst är den jätte fin!!! Har typ redan planerat hela verandan i mitt huvud och jag tror det kommer bli skit bra!
Nu hör jag att pizzan kommer.
Over and out!

Min lille kille går!

ja..idag har varit en stor dag!

15 juli 2011. Maximilian 10mån och 7dar: Han går!

Det är sjukt vad mycket han har förändrats på bara en dag. Imorse lurade jag han att ta typ tre steg genom att hålla händerna lite längre bort så han skulle gå. Åhh..var ju världens stoltaste i det ögonblicket och det har fortsatt hela dagen. Jag vet att alla går igenom detta...alla lär sig gå(nästan alla)...men detta är MIN lille kille och det är helt fantastiskt. Tänk att man kan känna så. han har gått hela dagen sen dess. Han började inte med ett steg eller två utan började gå på en dag. Han har vart väldigt stadig länge nu och man har bara behövt hålla hans ena hand lite lätt men han har inte riktigt vågat gå...men idag. Åhh...min duktiga kille. Han tar det försiktigt och han kan vända sig och går flera meter. Jag gick när jag var exakt 10 månader så Max är mamma upp i dan. Skiljer ju bara en vecka! Vi var hos Emma imorse så då visade jag upp honom..sen åkte vi till mamma och mormor och givetvis va jag tvungen att visa vad min kille kunde och sen till farmor och farfar och visa upp. Även farbror markus och farbror andreas har sett. jag vill ju visa hela världen vad min kille kan! la upp en liten film på facebook oxå. Åhh...ni skulle se honom. Han är så söt...tänk att min lille kille går. ja..nu tjatar jag om samma sak men detta är stort mina vänner! ;)
stackarn fick en fläskläpp nu precis innan han skulle gå och lägga sig...tyckte synd om han men verka inte ha så ont av det.

Nu sitter ag själv i soffan. mannen är ute med sina bröder och dricker lite öl och eldar. Lite syskontid och sen behöver vi få bort den stora högen med..ja..allt möjligt..därute. Perfekt att elda när det regnar. Ni skulle se de..har byggt ett litet regnskydd som de sitter under =)
Min plan är att ta lite kladdkaka och glass och kolla runt på nätet efter lite inspiration och förvaringslösningar till verandan. vet nästan exakt hur jag vill att det ska se ut men bra at se hur andra gjort så kanske man kommer på ngt bättre än det man tänkt. Det grejas för fullt med verandan nu. Imorrn blir det en sväng till Dick på mattlagret och beställa tapet och kolla klinkers....kul kul!


Jag blev antagen!!!

Ja herre gud...läste precis att jag kommit in på utbildningen jag sökte. det känns super roligt och spännande! Kände mig pirrig och super motiverad när jag svarade ja till utbildningen. Nu jäklar ska det studeras och bli lärare. Nu har jag suttit och skummat igenom lite välkomstbrev, kursplan, .m.m  Nu känner jag att jag blir lite rädd....eller rädd men nervös och funderar på om detta verkligen kommer funka. Hade inte direkt tänkt på att man har praktik. Då blir det ju fulla arbetsdagar som man ska vara borta...4veckor i sträck väl. fast varför skulle det inte funka. Daniel får ta mer ansvar med Max och sen får vi ha in honom på dagis och sen finns ju världens snällaste mamma och svärföräldrar. ja...vi får prova och se hur det går! Ska till Emma imorrn så då får jag prata av mig och hjälp att förstå hur allt funkar. Har redan pratat med pappa om att få en licens av honom för office. Får höra med Frida om hon kanske har några böcker som jag kan ha användning för...bengtsfors bibblan är ju super att fixa böcker åt en så det känns bra! Ska man köpa skrivare?jaa...det får jag nog göra. Kommer mitt internet funka..är det tillräcklig för det jag behöver det till? shit va många frågor. Ska nog försöka att inte tänka för mycket på det...sånt löser sig väl allt eftersom. herre gud...blir ju 4 år sen som jag pluggade senast...hur gjorde man?!hahahahahahahahaha! Tur jag har kompisar som läser eller precis läst ;)

ja..ville bara skriva detta. Det är det enda jag tänker på...just nu iaf =)


Andra andningen

Varje kväll efter gröten så kommer Max in i en andra andning. Det är samma varje kväll. Då blir han pigg och leker runt som bare den. Nöjd med att bara vara och leka för sig själv. han är så söt! Så nu medans jag skriver detta sitter han här på golvet och leker med nån av sina leksaker och pratar för fullt...där är han nog lik mamma=) Har inte svårt för att prata ;)

Imorse fick jag sovmorgon till nio. Ni som inte har barn fattar inget just nu..jag vet. Jag va likadan innan Max. kl nio...det va ju tidigt men inte längre =) Tänk vad annorlunda det blir. Jag var en sån som behövde mina 8-10h sömn varje natt..lr det trodde jag. Nu klarar man sig på bra mycket mindre. Får förtydliga att Daniel tog Max..han sov inte till nio =P

hahaha..nu kommer max och pussar datorn...han är en riktig myskille. Nu börjar det bli lite gnälligt så tror det är dax att lägga honom. kl är ju snart kvart över åtta och han lägger sig runt åtta. Kommer snart tebax.....

Jaha..nu var jag tebax men bara för jag skriver om hur gosig Max e så gnäller han från sin säng idag. Han brukar alltid somna efter en liten stund. Man kanske får gå in ett par gånger och lägga honom ner..han ska ju ställa sig upp...men efter en stund gosar han in sig och somnar.

Nu känner jag att det drar i min kladdkaketarm =) Har några bitar kvar i frysen av Emmas goda kladdkaka så ska nog värma mig en bit. Har ju vart duktig idag och målat innertak uppe ett par timmar. Då gjorde jag säkert av med massa kalorier som jag måste få i mig igen ;) lr hur?!

Nästa vecka drar jag och Max till Nässjö..javisst! minisemester hos familjen Backman-Thedeby. Ska bli så himla mysigt att få umgås ett par dar och snosa bebis. Lilla Wilda som föddes 9 juni. Vet inte exakt vilka dagar det blir men mån-tors kanske? Vi tar vägen om Borås och släpper av mamma som ville hälsa på Isabell...passar ju skit bra!Åh..jag ser verkligen fram emot det! Längtade efter min Jannike häromdagen...och lilla Wilda!
Daniel har massa att greja med så vi åker själva. perfekt för då kan han greja som han vill och jag får hitta på ngt. Tycker det kan bli tråkigt att bara vara hemma.

Nä..nu blir det kladdkaka...mums mums!
 


Semester

Japp..man kan säga att jag haft semester från bloggen. Kommer nog bli färre inlägg hela sommaren tror jag. Blir inte att man sitter så mycket vid datorn och det är väl helt normalt ;)

Ja..vad har hänt sen sist då? Va hos Annika Fredin i tisdags på sista mammaligan-träffen för sommaren. Nu har vi tagit sommarlov och sen får vi ta upp det igen till hösten. Vi vill allihopa fortsätta träffas och följas åt. Tycker det är jätte kul! Annika hade oxå jätte fint! Vi har typ samma kök så smaken är ganska lika =) Emil har börjat gå..japp! Visste nästan att han skulle vara först..lr gissade på det iaf. Han har vart tidigast med att krypa och så oxå. 

Vi har hunnit med ett besök på bvc oxå.

Maximilian 10 mån:
9650g
72,8cm

Allt var bra och han följer kurvan finfint =)
Blivit en del fikat på Kickis i veckan..mums! åh...va på besök hos Johanna och Liam oxå. var ute och gick en sväng och tjöta lite. Han är så liten, liam. Nu börjar min bebislängtan vakna till liv ordentligt! Har hört flera som sagt det att när deras barn närmar sig ett år så blir man sugen på en ny och det är nog vad som börjar hända. Ni vet ju att jag alltid velat ha två men nu kommer en annan sorts längtan. satt och kollade på Livet på BB och bara kände att jag ville ha en till bebis. Tänk att jag kände så när jag tittade på kvinnor som har sjukt ont och föder....men till och med det känns som jag kan göra igen =)

Fredagsmys med goda vänner. Vi va några stycken som grillade hos Frida och Stefan. Tyvärr blev det ösregn så fick sitta inne men kan inte säga att det drog ner stämningen...nej då..mycket trevlig kväll! Mat, skratt, tjöt och lite spel.

Lördagen hade vi kalas inplanerat...kusin Jonathan fyllde 15..yes...byxmyndig! Såklart han fick kondomer av mig =) det hör ju till eller hur! hahahaha! Sen kom Daniels kompis Björn på spontanbesök från Karlstad. Det blev ett par cider för mig och spel hemma hos Mackan. var lugnt...jag, daniel, Björn, Skarren och Mackan(som typ sov hela tiden). Vi spelade Wii.....gick inte så bra för mig. Kom super sist i golf men vann en gång i bowling iaf=)

Idag har jag, mamma och max vart i Vänersborg/Trollhättan. Lämnade bilen på verkstad så nu är AC fixad..jippie! men va fan gör jag på vägen hem? kör in i en jävla HINK! javisst...bilen framför svängde ut men jag hann inte...körde över en suer rosa jävla skit hink! jaha..bara att stanna och backa för att få loss hinken. mamma tittar under bilen och det droppar...aaaaa....det ska det väl inte göra??!! fanns en liten fläck som hade droppat innan jag backade så fick lukta på den...lukta ingenting...det borde väl vara bra?! Ingen hemma i huset som låg där...va fan ska vi göra? vågar vi köra? Vart är karlarna när man verkligen behöver de?!!! Men men..en bra kvinna reder sig själv..lr hu ;) Ringde verkstan och frgade vad de trodde. Svårt för han att säga givetvos på telefon men sa att jag skulle hålla koll på motortemp och varningslampor. Vi körde hem och det gick bra. Får åka förbi Dalslands motor imorrn och se om de kan kolla under snabbt så allt är okej. SUCK!
När bilen va på verkstan tog vi hyrbilen och åkte till Överby. Där fick jag shoppat lite. Hittade ett par jätte fina jeansshorts. Har velat haft de ett tag och är super nöjd med mina! köpte en ny bikini...samma som syrran. Nästan exakt som den jag har fast lite annorlunda..haha! en storlek mindre. den andra köpte jag gravid så sitter inte jätte bra nu. Ett par skor blev det oxå...jesus-sandaler...heter de så?
Sandal

Typ såhär ser de ut iaf. Max fick en pyjamas med korta ärmar och ben. Skönt nu när det är så varmt. Vill ju gärna ha något på honom när han sover men blir varmt med långärmat. jaaa...det var nog det jag handlade. Men det räcker ju.

Nä..nu får det räcka för idag. Puss på er

Bildinlägg



Detta var förra året på Rhodos. är i V26 där =)


detta är BF 29 aug 2010. Sen gick jag ju ytterligare 10 dagar. Jädrar vilken mage. Det är svårt att komma ihåg hur det var men längtar till nästa gång. fatta vad fräckt...att Max ligger i min mage där...hihi!



Utsikten från vår balkong på Rhodos. Nice!

Nä..nu orkar jag inte mer. Ni får fler bilder nå annan dag
God natt



Första doppet

Igår efter jag bloggat så fick jag sms från Emma som inte tyckte jag skulle sitta inne och kolla tv. Hon hade läst min blogg och förstod att jag hade tråkigt. Hon och Robban va ute och fixade massa saker så hon tyckte jag skulle komma bort. GÄRNA tänkte jag och efter Max sovit klart och jag slängt i mig lite mat åkte vi. Kanske inte va så bra för Emma och Robban att jag kom för det blev inte så mycket mer gjort =P Ni vet hur det är när nån kommer och man ställer sig och pratar och andan går ur en. När vi stod på grusgången kom Emma på att vi kunde riva deras trapp. Den är ganska dålig så de behöver bort så de kan göra en ny. Japp...vi tog på oss handskar och tog spettet och jädrar va effektiva vi var. Värsta myrsamhället under så fick hälla massa myrr. Vi kände oss duktiga medan Robban mest tänkte på att han nu hade ytterligare en grej på sin lista som han måste fixa..haha! Vi bara river och bärde inte ens bort stenarna. vet inte om Emma gjorde det sen eller om det blev Robban som fick städa upp efter oss...stackarn ;)
Iaf...varmt som tusan va det så Emma kläckte iden att vi skulle åka och bada. Vi bestämde badplatsen vid kyrkan. Jag åkte hem och bytte om och plockade med mig Daniel som precis kom från jobbet. Det var UPPFRISKANDE...ja det är rätta ordet..haha! Jag kärringdoppar mig...ni skulle se. Jag ser för rolig ut...står och utstöter små oooo...aaa...och doppar lite i taget..hahahaha! Men i kommer jag alltid och så även nu. Sen va det jag som badade mest ;) Daniel är den värsta badkrukan jag vet. Han badade inte alls. hahaha....ni skulle sett när vi va på Rhodos förra året. Det var lite uppfriskande även där i poolen men  jag badade och mamma var i. Övertalade Daniel att han skulle bada...han tyckte väl att han borde bada en gång men det tog nog fan en kvart för han att komma i. Han stod där vid trappen och doppa lite och gick upp och gick i lite..hahaha! det satt till och med en gubbe och skratta åt honom...hahahahaha! Max och Rasmus tyckte det var kallt...det såg man på deras ansikten men Rasmus är verkligen ingen badkruka. Han skulle i hela tiden. Max...han kanske är lik sin pappa..återstår att se =) Roligt hade vi iaf!

Idag tänkte ju jag och Emma åka och bada på ett annat ställe men det blev ju inget roligt väder alls. Hade ju sett att det skulle bli sol med lite moln men va mest jämngrått och lite kyligt i vinden så vi fick skita i det. Vi lät pojkarna leka inne istället och även ute en stund. Jag fick mat...gott!

Nu sitter jag och väntar på att alla bilder från mitt förra minneskort ska laddas över till datorn. Det är ganska många bilder men vissa har jag inte fört över så det ska bli kul att se de igen...och kunna lägga ut lite här. Åh..vissa kommer ju föras över fast jag redan gjort det. jaja..får sitta och radera lite sen.

Nej...går inte att ladda upp bilder nu. Får testa om en stund och köra ett bildinlägg

Say yes to the dress

nu sitter jag här igen. Max sover och jag kollar tv. Just nu är det "Say yes to the dress" på TLC. Den kanalen har massa roliga program. Tror det är en kanal som riktar sig mot kvinnor så kanske inte konstigt att jag gillar många program. detta program handlar om bröllopsklänningar =) Det är en fn butik i New York..tror jag..och brudarna får en egen konsult och testar olika jätte fina klänningar! Dit skulle jag vilja åka...är nog nästan gratis lr vad tror ni? haha!
Sara och magen mådde inte så bra idag så inget besök. Ska se om vi kan ses till veckan istället.

Idag vaknade Max vid halv sju och gud va trött jag kände mig. Ville bara sova vidare så jag la mig i soffan och Max fick leka runt på golvet. Han var jätte duktig. Han lekte runt och va super snäll så jag kunde ligga och bara halvsova. Fick ju kolla till han ibland och han kollade till mig med. Ibland kom han fram till mig och sen gick han igen..längs med soffan alltså. Ibland stod han framme vid tv'n och ibland satt han på golvet. Fick ligga och halvsova i nästan 2 h! Det gjorde gott.

max är väldigt gosig nu. Han lägger huvudet mot allt möjligt...soffan...fårpläden..mattan..golvet och oss givetvis. Förut låg jag på fårpläden på golvet och han kom fram och gav mig världens puss....då värker det i hjärtat kan jag tala om. Gud va go han är min son...min son...det känns fortfarande konstigt att han är min! Ska bli så himla kul att se honom växa upp. Det är ofta jag tänker på framtiden...när Max blir större. Om jag är nånstans och ser killar så tänker jag: tänk när max är så stor...hur kommer han vara? vilken stil komemr han ha? det kan vara killar i olika åldrar...6år, 10år,12år, m.m. va några killar som köpte glass på kickis och då tänkte jag på när Max blir så stor och ska göra det med sina kompisar. Ja...gud va mycket roligt man har framför sig! Visst...mycket jobbigt och krävande oxå men det är en del av utmaningen. jag tycker lite synd om de som väljer att inte skaffa barn för de vet verkligen inte vad de går miste om. jag dömer ingen och det är upp till var och en men de vet inte vad de väljer bort. Åh...jag vill verkligen ge Max ett syskon oxå. Jag har alltid velat ha fler barn..har aldrig ens tänkt tanken att jag bara skulle ha ett. Det är oxå helt och hållet upp till var och en och jag dömer inte där heller men JAG vill verkligen ha fler än ett. kan inte hjälpa att jag är lite orolig. Jag är orolig att det ska ha blivit ngt fel efter missfallet och jag inte kan få fler barn. Finns egentligen inget att grunda oron på...den är säkert obefogad men finns ändå där. tror det beror på att jag så himla gärna vill ha ett barn till. Men det ordnar sig nog. Är ju bra om jag blir gravid lite senare så hinner jag plugga ett år innan bebis kommer.

Åh..det kommer ett avsnitt till och sen "I didnt know I was pregnant". Det låter ju spännande!

Då va det lördag igen och där satt jag och deppa...

mycket musikrubriker nu på sistone va? Idag har vart tråkväder men haft lite roliga besök. Johanna och Liam va här en sväng och även faster Emelie tittade in. Mysigt att snosa lite bebis. Han är så liten och go. Jätte snäll va han och sov hela tiden. Annat va det med Max som skulle va överallt =) Han går överallt och ställer sig mot allt.
Kommer alltid och ska dra sig upp i byxorna så gäller att ha på sig såna som sitter åt ;) han går runt runt bordet och längs med soffan. En annan favorit är tvättmaskinen och nu har han avancerat och går via duschhörnan till toaletten. Satt i trappen och pratade med johanna och Max va bredvid mig men nästa gång jag tittade så står han bredvid mig på nedersta steget. Han har ju vart i trappen innan men då stod han på knä. Nu STOD han! Ja..han är och kommer bli en riktig buse. Det gäller att hålla koll på honom. han är en riktig redarö säger min mormor...antar att det är ett gammalt ord. Hon menar att han är överall iaf. Tänk när han börjar gå! Men vill att han ska börja för han vill mer än han kan just nu och då blir det lite kinkigt.

Igår fick Max super fräcka skor av faster Emelie och onkel Anders. Lade ut bilder på facebook men om det är ngn som faktiskt läser min blogg och inte är kompis med mig på facebook så kommer här en bild av hur de ser ut =)


Hur coola är inte de här lixom!!

Efter besöken från Johanna, liam och emelie så åkte vi in till Bengtsfors för en fika på Kickis med mamma och mormor. Blev en kladdkaka med mjukglas....MUMS FILIBABA säger jag! jag åt ju det i onsdags oxå...jag som skulle försöka hålla mig till sött på lördagar...lr iaf en dag i veckan. Jaja...skit sam. Får bli som det blir. det är ju ändå sommar..lr vad säger ni;)
Daniel jobbar förmiddagshelg (12h/dag) så därför är det extra kul med besök lr så. jag blir lite uttråkad. Imorrn får vi besök av Sara och magen =)
Nä..nu kanske det får bli lite glass till...lr...ja...nä.jo..nej...maybe =)

Åh..vet ni. Jag har anmält mig till en utbildning. Javisst...jag ska bli lärare! Tror det skulle passa mig och hört fler som tror jag skulle passa som det. Känner att jag vill göra ngt annat. Trivs bra på mitt jobb men inte så att man vill vara där resten av livet. Hade bestämt att jag skulle vara hemma med Max ett år till..och sen frhoppningsvis med nästa bebis....och då tänkte jag att man kanske kunde kombinera med att studera. Då hinner jag ju göra ett helt år innan nästa bebis och sen får man ta uppehåll. Får ju se om jag kommer in och om det är hållbart sen när man får schema och så. Jag ska plugga på distans men man va tvungen att vara knutet till ett lärcentrum och vara där typ en gång i veckan( inte mer hoppas vi) och närmaste för mig är Karlstad. Sen är det träffar en gång i månaden typ som varar ett par dar. Då kanske man kan få sova hos nån...sofia ;) Nä..men detta är ju inte bestämt än....får se om man kommer in och om det är hållbart som sagt. utbildningen är Grundlärare 4-6 inrikting NO...typ så hette den. Åh..jag tror verkligen det skulle vara roligt. Känner mig riktigt motiverad så hoppas att det blir så och att det löser sig med allt. Ska hålla er uppdaterade ;)


Celebrity rehab

Min syster Isabell har fått mig att börja kolla på "Celebrity rehab with Dr Drew". Jag menar...det är ju ett skit program egentligen. Borde väl passa mig då för jag älskar ju alla skit program. Lite kul att se deras utbrott och sen hur det går framåt för de men gud va sorgligt egentligen. Människorna där är helt förstörda tack vare alkohol och knark. Ja..tänk vad skit det finns i världen.

Åh..ett annat program jag kollade på häromdagen. Det var en dokumentär som hade en kul titel så tänkte att det får vi kolla in..."Min bil är min älskarinna"...javisst och titeln va verkligen bokstavlig. De var ihop med sina bilar! de hånglade..lr ja slickade på de och hade sex med de! My god...ja..ledsen men för mig va det helt sjukt. men men..alla får väl ha sin grej. Till deras försvar så är det ju ingen som kommer till skada. Jag menar det finns ju massa sjuka människor med fetischer som är oförsvarbart. Pedofiler till exempel...de borde dö. Kanske känns hårt men jag kan verkligen inte förstå ngt sånt och undrar om man kan bli "botad" från sånt?hmm...

Nä..nu får vi lämna de hemska tankarna. Idag blev det storkok till Max. Potatis och köttfärssås. nu finns det mat ett tag framåt. Åh, va duktig du är säger folk men är egentligen bara för min egen skull....för att det är lättare så så duktig är jag inte. Jag vill inte ställa mig och laga ngt varje dag utan är lättare när det finns att ta i frysen. Gjorde korv stroganoff häromdagen. Sen brukar det bli broccoli och morot. Blir ganska mycket samma men låter honom smaka på det mesta. Köpte några barnmatsburkar oxå med mat som jag inte lagar själv. Bra att han får lite variation tycker jag.

Åh..berättade ju att Daniel köpte ny mobil igår. Sony ericsson Arc...riktigt nice mobil. Iaf så ledde mobilköpet till att daniel skaffa facebook =) javisst...bättre sent än aldrig..haha! Tror det är många som blev förvånade när de fick en vänförfrågan..hahaha! det var ju jag som fixa det mesta men ni ska se att han kommer bli en riktig facebooknörd nu. han kommer sitta med sin mobil och kolla facebook hela tiden =)


RSS 2.0