Då var man tv-kändis oxå ;)

jajamensan...en sak att lägga till på mitt CV "TV-Kändis". hahaha! För er som inte vet så var jag med i "Vem vet mest" på SVT2. Det går att titta på SVTPlay om ni är intresserade. Det va jätte konstigt att se sig på tv. Jag va så tjock i ansiktet. Det är ju mest sånt som man lägger märke till själv...även om alla som känner mig borde sett det :P Det är ju faktiskt inspelat 29 maj och då va jag gravid vilket förklarar det. Lite kul att han säger att jag är mammaledig, ska ju va 29 nov, och sen ser man min mage i slutet :P Jag är iaf nöjd med hur det gick. Målet va att klara första ronden och det gjorde jag. Det gäller verkligen att ha tur med frågorna i det programmet...man kan ju alltid de andras frågor typ =)

Helgen i Borås hos syster yster va riktigt mysig och rolig. Alltid kul att ses. Blev lite shopping på lördan. En tomtedräkt till Max och termobyxor till mig. Vi ska ju ha avslutning på Rytmiken på torsdag och då blir han tomte. Här ska ni få se hur fin han ska bli



Åhhh...sötaste tomten ever skulle jag tro!

Förra söndagen va vi hos Camilla och Ebba på Oriflame party. Då tog vi denna fina bilden på alla barnen.
Tripp Trapp Trull


Max har ju börjat titta ordentligt på saker och försöka greppa lite. Han är super söt när han ligger på skötbordet. Vi har hängt upp en mobil där det hänger en humla, en spindel en blomma, m.m. Humlan hänger längst ner och den kollar Max på som tusan, skrattar och tar händerna upp mot den. En kväll va han riktigt koncentrerad. Hade handen rätt upp, nära humlan, hur länge som helst. Vilket tålamod han visade =)










Har lite fler bilder på Maximilian som kommer senare.
puss puss

Roadtrip!!!

Imorrn bär det av mot Borås. Jag, Max och mamma hoppar in i bilen och kör mot syrran in the City of Borås =)
Jag och mamma hade tänkt hälsa på Isabell nån helg snart men vi pratade på december först. Sen skulle Daniel och Jonas kolla hockey på lördag så jag tänkte att varför inte åka till Isabell då och ge Daniel en helg för sig själv...är jag världens bästa flickvän eller vadå?!!! (rätt skönt att slippa va hemma när jag vet att det kommer drickas :P) Har redan blivit fler pojkar som ska hit...så blir säkert en hel del öl :P

Idag va vi på rytmiken...genrep inför julavslutningen nästa vecka. Då ska Max få va tomte eller pepparkaksgubbe. Daniel fick välja och då blev det tomte, "för det va ju jag", så nu ska vi bara hitta en tomtedräkt. Tur att vi ska till storstan.

Har nog inget annat att berätta..inget jag kommer på iaf. Fan, börjar bli mer och mer lik Emma A. Förvirrad...sen är jag dålig på att komma ihåg oxå...suck Det går bara utför nu ju ;) Förresten så va vi ju hos Emma A och Robban i lördags. Det bjöds på tacopaj och sen spelade vi Super Mario på Super Nintendo (16-bit). Hur jäkla kul är inte sånt...NOSTALGI! Det skrattades en hel del den kvällen. Måste ju göras om!

Puss puss

To karlstad and back

Idag har det vart en tur till Karlstad..och nej inte för att shoppa! det var ett besök hos kusin vitamin Sofia som stod på schemat. Det va nästan hela tjejligan  som strålade samman hos henne denna gången. Jag, Emma (A) och våra pojkar (Rasmus och Max) åkte i en bil och Annica och Emma K fick åka i egen bil. Pojkarna va hur snälla som helst och sov hela vägen typ. Samma sak på hemvägen. De såg så söta ut där de satt bak. Hade en stor filt som vi lade ut på båda. Emma har tagit kort på detta...hon får lägga ut sen när hon rensat på datorn så hon får in fler bilder på den :P
Iaf...pastasallad hos Sofia och prat, prat, prat...ni vet vi är ju ändå tjejer ;)
Tiden går alldeles för fort när man har roligt så snart va det dags att bege sig hemåt. Blir ju mörkt fort och sen vill man inte komma hem för sent.

Kommer hem till en gubbe som ligger sjuk i sängen. Han hade..äntligen...gått iväg till vårdcentralen och de konstaterade bihåleinflammation och han fick penicillin och sen hostmedicin för han har haft hosta i ett par veckor nu.

Max somnar nog snart...va väldigt lugnt att lägga honom idag. Igår skrek han i 1,5 timme innan han somna. Kanske har vart bra för han att få sova en del på dagen. han har väldigt svårt att somna på dagen och har inte sovit alls mycket. Han behöver nog sova mer så får försöka se till att han somnar mer på dagen tror jag. Vi ska se hur han sover inatt.

I måndags va jag och tränade och Daniel jobbade eftermiddag så mamma fick komma hit och passa....vilket hon mer än gärna gör ;) De myste och pratade i nån timme och sen skulle hon ge ersättning och försöka lägga honom. Han va jätte duktig och drack ersättningen utan protest. Först värmde hon 100ml och sen 100 till. han drack upp nästan allt. Sen somna han ju inte förrän typ 22 iaf men skönt att veta att han tar flaskan så bra. Pumpade ur..60ml...orkade inte mer. Det är inte så lätt att pumpa ur tycker jag. det som jag iaf fick ur gav Daniel till han förut innan han gick till jobbet. Kul för Daniel att få vara mer delaktig och nära =)

Åh, svärföräldrarna va på IKEA igår och efter det fick vi nya grejer till Max =) det va en mobil vi ska hänga över skötbordet, en grej att ha leksaker i och sist men absolut inte minst...typ bäst..va ett täcke med grejer på. Det är en spegel som ser ut som en sol, mjukt moln, en groda (tygdjur) som sitter upphöjt och som piper om man trycker på den, även en nyckelpiga, m.m. Den kommer säkert va skit kul när han börjar tycka det är lite mer okej att ligga på mage.

Imorrn blir det rytmiken igen!
Puss puss

Lördagskvällen spenderas ensam i soffan

Ja..här sitter man själv framför tv'n. Daniel ligger redan och sover. Han jobbar förmiddagshelg så det är upp tidigt (kl5) plus att han inte mår bra. Han är förkyld, har hostat i två veckor snart. Idag kände han sig väldigt matt och konstig så lika bra att sova. "Sömn är halva hälsan" brukar alltid min pappa säga =)
max ligger oxå därinne...i sin säng..men har svårt att somna. La honom strax före åtta men han har inte somnat än. Hoppas han slocknar snart =P
I förrgår somna han vid halv nio, nio och sov till halv två. Mata i en timme (tänkte att det va lika bra att proppa han full så han stod sig ett tag) sen sov han från halv tre till sju! Det va en riktigt bra natt...men det va bara en natt =P
Kan ju hoppas att det går åt rätt håll iaf.

Idag va det träning imorse med brudarna. Jädrar va vi körde...riktigt kul! Sen hem till Emma A..som vanligt ;) är bakades det kladdkaka som vi sen åt med glass...MUMS MUMS MUMS!
vet ni..en hemlighet...fick faktiskt med mig några hem..hihi! Kanske blir lite lördagsmys i min ensamhet.

På onsdag blir det karlstad..tjejligan ska träffas hos Sofia denna gången!

Nä...det va nog det hele!
puss puss

Vilken dag är din Dolmiodag!?

Idag är våran Dolmiodag :P haha...vi köpte en sån sås för att testa. Luktar jätte gott. Blir ju lite variation och super lätt att laga....vilket passar mig ypperligt!
Idag har det vart rytmik..mysigt trots att Max blev lite kingik under sångstunden. Idag började vi med lite julsånger...blir en avslutning den 2 dec. Då ska max få vara tomte eller pepparkaksgubbe =) Tydligen sjunger man lite och sen är det fika och man får ta med folk så Max mormor vill säkert följa med. farmor och farfar jobbade tyvärr (har redan kollat :P)

Idag har vi oxå vart på 2-månaders koll med Max. Dr sa att allt såg bra ut..skönt! sen hade han gått upp bra sen vi va där sist. 170g på typ en vecka...det är ju absolut godkänt. Nu vägen bubben 4780g och va 56cm lång. Han ligger lite under "normalt" på kurvan. Har vart lite orolig om han fick i sig tillräckligt men det verkar ju så.

Annars har det vart en ganska lugn vecka. Fikamys hos Emma i onsdags med henne, rasmus och annica. Idag skulle vi egentligen tränat jag och Emma men sen fick Robert höra att det va strömavbrott i Billingen...typiskt! Vi tänkte att det nog inte va nån träning då så vi åkte inte. Ingen som ringde till oss dock och sa att det va inställt men vi ville ju inte åka dit för att vända så vi antog att det va inställt. Försökte ringa flera ggr oxå men inget svar. Får höra på lördag om det va ngt...för på lördag SKA vi träna!

Daniel har satt upp gardinstänger idag så nu har vi lite gardiner...mysigt! Gud va jag använder ordet mysigt hela tiden...ni får stå ut. Det är ju den tiden på året då allt bara är mys! ;)

Dags för Dolmio =)


Min kille blir stor

lr ja det är ju relativt :P Va på BVC för snart en vecka sen, måndags, och då vägde han 4610g och va 55,5 cm "lång". Han hade inte gått upp så mycket men sköterskan Anneli trodde inte det va nån fara. Han hade växt nästan 2 cm iaf! har faktiskt tyckt att han sett "lång" ut..hehe! Imorrn är lilleman 2 månader och på torsdag blir det 2-månaders koll med läkaren. Då får vi väga igen och se så han går upp som han ska. Man blir lite nojig så när man ammar...svårt att veta hur mycket de får i sig men samtidigt är han ju ganska nöjd så borde få i sig tillräckligt. Ville testa om han tog flaska så jag pumpade ur lite mjölk och gav han i flaska innan jag skulle amma och det gick super bra! Ska försöka pumpa ur så daniel eller nån annan kan mata honom nåt mål. Då vänjer han sig med flaska plus att jag kan va lite mer "fri". Det lät lite roligt men tror ni fattar. Har även köpt färdig ersättning som man kan testa att ge han nån gång. Skönt att kunna va iväg lite längre om det skulle behövas och den som passar han kan mata.
Sen sover han numera i sin säng! =) som sagt....stora killen! Men de senaste 3 dagarna har han varit vaken oftare än förut. Tror inte det beror på att han ligger i sängen...men masigt är det iaf. Nu vaknar han var 3 timma eller oftare och då får man mata. Hoppas det är nån tillväxtperiod för såhär vill jag inte ha det..sova 2 timmar i taget typ!

Jag har, som alla andra, blivit förkyld! =( Snorar och igår hade jag skit ont i halsen...men känns bättre idag så hoppas det va en kortisgrej bara. Har ju börjat träna nu så kan inte va sjuk!

Det va nog vad jag hade att skriva idag...dags att gå och snyta sig :P
Puss puss

RSS 2.0