To karlstad and back

Idag har det vart en tur till Karlstad..och nej inte för att shoppa! det var ett besök hos kusin vitamin Sofia som stod på schemat. Det va nästan hela tjejligan  som strålade samman hos henne denna gången. Jag, Emma (A) och våra pojkar (Rasmus och Max) åkte i en bil och Annica och Emma K fick åka i egen bil. Pojkarna va hur snälla som helst och sov hela vägen typ. Samma sak på hemvägen. De såg så söta ut där de satt bak. Hade en stor filt som vi lade ut på båda. Emma har tagit kort på detta...hon får lägga ut sen när hon rensat på datorn så hon får in fler bilder på den :P
Iaf...pastasallad hos Sofia och prat, prat, prat...ni vet vi är ju ändå tjejer ;)
Tiden går alldeles för fort när man har roligt så snart va det dags att bege sig hemåt. Blir ju mörkt fort och sen vill man inte komma hem för sent.

Kommer hem till en gubbe som ligger sjuk i sängen. Han hade..äntligen...gått iväg till vårdcentralen och de konstaterade bihåleinflammation och han fick penicillin och sen hostmedicin för han har haft hosta i ett par veckor nu.

Max somnar nog snart...va väldigt lugnt att lägga honom idag. Igår skrek han i 1,5 timme innan han somna. Kanske har vart bra för han att få sova en del på dagen. han har väldigt svårt att somna på dagen och har inte sovit alls mycket. Han behöver nog sova mer så får försöka se till att han somnar mer på dagen tror jag. Vi ska se hur han sover inatt.

I måndags va jag och tränade och Daniel jobbade eftermiddag så mamma fick komma hit och passa....vilket hon mer än gärna gör ;) De myste och pratade i nån timme och sen skulle hon ge ersättning och försöka lägga honom. Han va jätte duktig och drack ersättningen utan protest. Först värmde hon 100ml och sen 100 till. han drack upp nästan allt. Sen somna han ju inte förrän typ 22 iaf men skönt att veta att han tar flaskan så bra. Pumpade ur..60ml...orkade inte mer. Det är inte så lätt att pumpa ur tycker jag. det som jag iaf fick ur gav Daniel till han förut innan han gick till jobbet. Kul för Daniel att få vara mer delaktig och nära =)

Åh, svärföräldrarna va på IKEA igår och efter det fick vi nya grejer till Max =) det va en mobil vi ska hänga över skötbordet, en grej att ha leksaker i och sist men absolut inte minst...typ bäst..va ett täcke med grejer på. Det är en spegel som ser ut som en sol, mjukt moln, en groda (tygdjur) som sitter upphöjt och som piper om man trycker på den, även en nyckelpiga, m.m. Den kommer säkert va skit kul när han börjar tycka det är lite mer okej att ligga på mage.

Imorrn blir det rytmiken igen!
Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0