Sommar, sommar och sol

havet och vinden, och doft av kaprifol =)
Nu är sommaren här...lr iaf några dagar. Njuter som bare den av solen även om jag måste medge att det kan bli för varmt ibland. jag vet jag vet....man ska absolut inte klaga men säger bara det. Varför kan det aldrig vara lagom ;)

Blir inte så mycket bloggande när det är så fint väder...har ju lixom andra prioriteringar då men idag kände jag att det va dags för ett inlägg. Igår blev det fika på Kickis med mamma och Max och lite handlande. Vi käkade sallad där och sen avslutade jag med en kladdkaka med mjukglass....MUMS! Det var ju ändå lilllördag ;) Efter turen till Bengtsfors blev det biltvätt hos mormor...vi har inget sjövatten så lättare att göra det där. perfekt att göra när det är fint så man kan gå runt i bikini och tvätta. Snacka om att förena nytta med nöje...få bilen ren samtidigt som man jobbar på brännan ;) Blev även lite vård på insidan som dammsugning. Har inte gjort det på..hmm..kan det var ett helt år...pinsamt...så fanns en hel del grus..haha! Sen kom Evelina så vi tvättade mormors bil oxå...går ju ganska fort om man är två. Visst...kanske inte är den mest nogranna men bättre blev det allt.

Har jag berättat att min AC gått sönder? Jovisst..det blåser bara kallt på ena sidan....min sida som tur e=) Men jobbigt nu när det blir varmt. Man vill ju ändå att det ska vara human temperatur för Max och även andra som åker med. Kan inte direkt ha öppet rutorna...känns inte bra med massa drag för Max skull. Ja..jag får ju få lite smäll på fingrarna för detta har nog varit så sen...ja..vinter va det...mars kanske. Nu tog jag iaf tag i det och imorse lämnades den in i Åmål. Ja...har ju hört att det är super duper maxi dyrt att fixa AC så kanske därför man skjutit på det. Jag är ju inte den som inte fixar saker annars...allvarligt alltså. Men...bilen blev tyvärr inte fixad. Men får väl ändå säga att det var bra för det betyder att det inte va AC utan ngn annan del som bara Peugeotverkstad kan fixa. Nu har vi tid i Vänersborg 11/7 och då ska ni se att det fixar sig...hoppas vi! peppar peppar ta i trä! *tar i soffbordet*  Så Max fick vara hos sin mormor idag så vi kunde storhandla sen innan vi åkte hem. Träffade på Anders i stan så han följde med på lunch...ja bjöd..TACK! Blev kebabtallrik...vi brukar alltid äta på Åmåls pizzeria när vi är i stan...Daniel vill det så gärna...och inte mig emot. Blev även en ny solhatt till Max och vet ni...en ny mobil till Daniel..en Sony Ericsson Arc!!!! Daniel ska bli modern nu. Ska se till att han skaffar facebook nu när han ändå har en sån bra mobil..haha! Skönt för nu kan han spela Angry Birds på sin egen mobil ;)

När skrev jag senast..måste vart innan mammaträffen. det var ju hos Camilla P denna gången och hon bor oxå fint. Det var riktigt stort...3 våningar kan man säga. De hade jobbat på och gjort iordning jätte fint..neeeejj...nu glömde jag ju kolla hennes toalett ;) Den ska tydligen vara helt i brunt...toaletten, badkar, tapeter, golv...jaja..blir kanske nån annan gång.

Åh..är trött på mina naglar..det var nog inte riktigt min grej det här. Har ju tappat en och de andra ser inte bra ut Man ser ju verkligen att det har växt..inte snyggt! Men de vill ju inte lossna...får väl leva med de ett tag till. Iofs tycker jag att man an göra det mesta med de så det är ju bra. De är ju väldigt starka ändå...förutom den som åkte av då..haha!


Kan man bli slöare

Asså denna dagen. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Har haft absolut noll lust att göra nånting. Ja..mindre än noll till och med. Jag kan inte förklara det men fanns inte lust till ngt. Jag och Daniel har bara vart inne och slötittat på tv och lekt med Max. Lillkillen har vart snorig så bestämde imorse att vi skulle va inne hela dan så han blir bättre. Vet inte hur jag ska göra imorrn med mammaligan. Vill ju gärna åka men beror ju på hur natten varit och hur Max är imorrn. Han har sovit bra inatt och ingen feber så borde väl inte va nån fara men vill ju inte att nån av de andra ska bli smittade.
Fan..borde ha gjort ngt idag. Behöver tvätta...städa kan man alltid göra =P Gud, vilken fin kväll det blev! Nu kommer helt plötsligt lusten tebax. Håller på att laga mat iaf...kycklinggryta...MUMS! Riktigt hungrig nu.
Hade massor som jag tänkt på under dan som jag skulle skriva här men nu kommer jag inte på ett enda dugg. Nu sa jag och "gubben" se på ett inspelat avsnitt av Criminal minds;suspect behavior. Sen går Daniel till jobbet och jag går nog och sussar sött ;)

Midsommar till ända

Nu sitter jag här i soffan med en sovande pojkvän bredvid mig och en sovande son i vagnen. Vi är alla trötta efter helgens bravader ;) Max sov hos farmor och farfar inatt och det hade gått jätte bra. Var lite orolig för natten innan va vi vakna ett par timmar mitt i natten för han va ganska snorig men...som sagt..det hade gått bra.

Ja..igår va partydagen för mig. Fullast vinner va mottot men är ingen ide att tävla mot mina drickespolare. Tvillingarna Dagström är inte de som spottar i glaset..haha! Tror Mackan får ta hem pokalen. Blev utslängd från två ställen då han satt och sov så...japp...grattis Mackan...lr NOT ;)
Emelie, Anders och Jansson va redan nere på kusten för Anders mamma har stuga där. De åkte redan på midsommarafton och partade då med. Det blev alltså jag, daniel, isabell, tobbe och Mackan som åkte partybilen härifrån =) Första stoppet blev redan i Norebyn...visst heter det så? Mellan Steneby och Ed? Iaf...där såg de Bengan som man tvunget skulle stanna och hälsa på så det gjorde vi. tio minuter senare va vi på väg igen. Musiken på högsta volym och jag sjungandes för fulla muggar anlände vi till Grebbestad. Givetvis hade vi haft en kisspaus oxå ;) Åkte och hälsade på Herman, linnea, henry, alva, m.m Sen begav vi oss till Emelie och de. Där satt vi i solen och drack lite och bara myste. Efter det begav vi oss till bryggan för räkfrossa!!! Senare anslöt även Erika. Hon hade åkt ner med Tage, Markus Mäki och Flügge men som va på nån annan restaurang. Åh..sen träffa jag en gammal polare...visst! helt plötsligt dyker Linda A upp och hennes kille. De skulle bara in och ta en öl men de blev allt kvar ett tag. Tror fan..helt ärligt..att vi inte pratat på 9 år. Vi va super tighta i nian och umgicks varje dag efter skolan...och i skolan med. Sen tappade man kontakten och hon bor ju i Norge nu så. Riktigt kul att träffas igen iaf! Trubaduren drog igång och då kom festen igång på riktigt! ja...jädrar va vi röjde. Kan lova att mest ljud kom från vårt bord. Även när trubaduren hade paus och de bara spela nån skiva så sjöng vi och underhöll de andra gästerna...ja jädrar! Sen blev det en sväng in till Röde Orm och röja där oxå. Lite nattamat och sen hem där i bak i bilen stensomnade! hade mackans huvud på ena axeln och daniel på andra medan jag själv hängde framåt med huvudet. Fy tusan va ont ja hade i nacken när jag vaknade men men...då var det inget att göra=P Kul kul kul.....5 räkor får den kvällen...av 5 möjliga =) Det är kul att få komma ut ibland och bara få ha roligt! Visst..idag är man ju lite sleten men det går ändå bra. Gjorde oss varsin hamburgare förut och sen blir det väl pizza....är ju söndag ;)  Helgen har vart bra med andra ord!

Nu snarkas det bredvid mig...hahahahaha!

Skadat gods

Jajamensan det är jag det. Mina fina naglar höll i 4 dagar =/ Just nu saknar jag en nagel på höger pekfinger...typiskt! Hade en förhoppning om att det skulle hålla övr helgen men icke. Hon varna mig faktiskt att det kunde bli så för de naglarna va super korta. Inte mycket att göra. Får försöka gömma det fingret lite så ingen
ser ;)

Glad Midsommar på er!!!

Vädret är ju tyvärr skit tråkigt men vi hoppas på uppehåll och att det spricker upp. Inte för att vi ska vara ute men tänkte grilla senare ikväll. Sen är det ju trevligare för alla som dansar kring midsommarstång att det är uppehåll. När Max blir lite större så ska vi allt åka på sånt vi med. Gjorde det själv som barn och har positiva minnen av det som man vill ge vidare. Beror ju ganska mycket på vädret bara. Va kul det är om vädret bara är okej. dansa runt stången med alla barnen och hoppa runt till små grodorna. Åh..inte att glömma den roliga Prästens lilla kråka=D

Imorrn drar vi till kusten, Grebbestad och käkar räkfrossa. Det är ngt som har blivit tradition. Började som en spontangrej första året jag och Daniel va ihop. Tror det var Emelie som kom på iden och vi blev ett litet gäng som åkte, typ 2 bilar...eller va vi 3 bilar första året...hmm...minnet ni vet ;)
Efter det har det vart bestämt att vi ska göra det. Brukar åka på eftermiddan och försöka få plats på restaurang Macri som har en skit bra trubadur, Mange! Då blir det drag ska ni veta. Jag älskar ju att sjunga så passar mig alldeles utmärkt! I år följer syster Isabell och Tobbe med. Isabell har vart med innan fast då med sitt ex Henke. Annars blir det väl jag, Daniel, Emelie, Anders och Mackan, som vanligt. Jansson brukar oxå va självskriven. Sen får vi väl se om det blir ngn mer. Isabell är självskriven chaufför då hon är på tjocken ;) Det va ju jag förra året. Till bil nr 2 får vi se imorrn hur det blir...men löser sig nog.

Max traskar runt en hel del med sin gåvagn och är det inte med den så är det hållandes någons hand. Han vill verkligen gå gå gå! 


 

Nu händer det grejer varje dag

Ja..det är en väldigt rolig tid med Max nu. Visst...det är påfrestande för han vill mycket mer än han kan. Helst ska man gå runt, hållandes honom i händerna, hela dagarna. Det är jobbigt men får försöka hitta på saker som distraherar honom. Fika på Kickis, hos mormor eller bara hälsa på ngn.  Samtidigt är dte roligt för det händer grejer hela tiden. Idag stod han upp i spjälsängen när vi vaknade och bara tittade på oss. Hur stolt som helst =)
Han har gått några steg med sin gåvagn...helt själv. Och ja...han har klättrat i trappen. det är ju minst rolig för det är inget de behöver kunna för tidigt men samtidigt är det kul att se. Det är ju ändå ett framsteg och man blir lite stolt ;)

På förmiddan idag va det träff med mammaligan. denna vecka var det hos Evelina....och jädrar va fint hon hade! det var som att gå in i en tidning från typ MIO eller EM. Snyggt snyggt! Barnen hade kul och kröp runt och lekte och vi mammor tjötade på....as ususal =) Nästa vecka blir hemma hos Camilla P.

Imorrn är det besök hos Emma och Rasmus som är inplanerat. Vi måste ju träffas minst en gång i veckan och tjöta av oss. Förstår inte men hittar alltid ngt att prata om.

Jahopp...over and out!

Bada bing

kom inte på ngn bra rubrik =P Japp..helgen i Borås har vart toppen. Det har pratats en hel del och även skrattats. Blev picnic i det fria med riktigt god lunch som syster Camilla fixat. Hann faktiskt sitta och tjöta i 3 timmar innan regnet kom. Då blev det en tur på Nellie.coms utlet. Det blev inget fyndat för min del. Va väldigt speciella kläder där. Kvällen bjöd sen på grillat och mera tjöt tills kl slog midnatt och vi inte orkade mer. Så är det när man är mamma....helt slut vid midnatt..haha! Då fick jag sova i Jennifers säng..min systerdotter 4år...och hon hade valt prinsess-sängkläder till mig...snällt va ?! =)
Bilder blev inte tagna med kameran utan iPhonen så de ligger på facebook.

Idag innan vi åkte hem blev det naglar. Shit va konstigt det känns. Vi tog de inte så långa men ändå skumt. Vänjer sig nog snart. har redan dragit i de ordentligt utan att de gått sönder så det ska nog gå bra =)




Borås here I come!

Imorrn bär det av till Borås och systrarna! det ska bli roligt som tusan. Alltid skönt med lite tid utan Max...att få umgås med vuxna. Tror ni som har barn fattar precis vad jag menar. Vi har picnic inplanerat men beror nog på vädret. var prat på minigolf oxå. Som sagt...man får ju planera lite utefter vädret så vi får se imorrn. Sen blir det grillning hos Tina (Christina) och sen spel hela kvällen...tror jag..och massa tjöt och skratt=) va på systemet och inhandlade lite cider....så skratt lär det bli;) Kul nyhet är att Isabell följer med mig tebax på söndag så jag får sällskap. Hon har inget jobb nu och de skulle ändå hit på midsommar. Tobbe kommer efter på midsommar. Isabell har vart och gjort naglar hos en som precis lärt sig och det blev super bra..till en bra peng..så jag ska oxå passa på att göra det på söndag innan vi åker hem. har aldrig gjort ngt sådant så ska bli kul! Lite kul att ha på midsommar. egentligen skulle man väl inte lägga pengar på sånt men skattepengarna får ju gå till lite roligt oxå..lr vad säger ni?

Nu sitter vi och väntar på pommes som är i ugnen och kyckling i stekpannan. Till det blir det en super god bearnaisesås som ska ätas kall. MUMS! Sen ska Daniel jobba och då går jag nog och lägger mig..nog=P

åh...har ju vart hos Erika idag. Nu känner jag mig som mig själv igen. Har inte kunnat fixa till håret snyggt på ett par veckor för det varit för långt. Lika glad varje gång jag lämnar Erika. Ljust som tusan är det oxå =)


Funderar över mitt liv

ja..det var en väldigt stor och allvarlig rubrik men sitter här och undrar vad jag vill med mitt liv. Inte vad meningen med livet är och varför finns vi människor på denna jord utan vad vill JAG göra av mitt liv. Jag är lycklig med en pojkvän som jag verkligen älskar av hela mitt hjärta. Visst...vi har våra problem men det har väl alla. Det kommer lösa sig för vi ska leva resten av våra liv tillsammans. Jag tror verkligen det! fast det måste man väl tro för annars skulle man väl inte vara tillsammans? Vi har ett hus som jag trivs så bra i. Det är hem för mig! Visst är det en del kvar men känner verkligen att vi har gjort rätt. Vi hör hemma här, i detta huset, på denna gatan, i Skåpafors =) Hoppas bara att det alltid ska lösa sig med jobb så man kan bo kvar. Vi har fått en helt underbar son som vi älskar mer än allt annat. Skulle ge mitt liv för honom! Det är meningen med mitt liv...familjen! Vill ha ett syskon till Max oxå...så långt har vi planerat =P

Men man kan inte leva på kärlek tyvärr. Man måste få in pengar och jobba. vet inte om jag hade velat va hemmafru om man hade råd till det. jag vill vara hemma mycket nr barnen är små men sen. Vad vill jag med mitt arbetsliv? Ska jag utbilda mig vidare? Inte så....trivs bra på mitt jobb men kanske inte det jag vill göra resten av livet. Så...vad vill jag? Jag och Emma satt och pratade idag och ideen om plugg växte i min hjärna. Har vart inne på det lite förut att jag nog skulle vilja plugga till ngt. har pratat med Daniel om det oxå men sagt att det får ju vänta. Nu funderar jag på om man skulle plugga till hösten...om det finns ngt man vill läsa som har platser kvar=P Jag har ju tänkt att jag ska vara hemma ett år till med Max och nånstans där kommer det förhoppningsvis en bebis...nej, inte gravid än. Så..ska jag ändå gå hemma så kanske man skulle kunna plugga något samtidigt. Får ju kolla om man kan få nån dag på dagis och sen prata med mamma om hon kanske kunde ta en dag i veckan så man kan plugga. Sen blir det ju kvällar. har ju svärföräldrar som oxå är super snälla och säkert oxå hjälper till om de kan. Sen måste jag ju diskutera med Daniel....
Men...efter allt det i så fall skulle funka så är det ju VAD man skulle plugga? Det känns inte som nån ide att bara ta en kurs utan kanske börja på ett program för att sen ta uppehåll när nästa bebis kommer och sen fortsätta. Eller ta ngn kurs som man sen kan knyta till en examen. Ja...herre gud! Sitter och kollar runt lite samtidigt. Det är ju det att jag måste läsa det på distans med och det begränsar ju utbildningsvalen.
Gudars...vad tycker ni att jag ska bli? Vore ju kul om nån hade nån kommentar om vilket yrke de ser mig i =)

Ska kolla vidare nu...puss puss

Andra inlägget idag

ja herre gud. nu bloggas det ju som en riktig proffsbloggare..hahaha!
Nu sitter jag här med kladdkaka och glass...jag vet..fy mig! Ska ju försöka hålla det till helger men det går ju inte! bara kände att jag behövde detta så värmde 2 bitar av Emmas supergoda kladdkaka och sen lite glass till det.
MUUUUUMMMMSSSSS!!!!!!!!!!!!!!! Vilken underbar första tugga..mmmmmmmmmmmmmmmm!

Efter jag skrivit här sist..när Max vaknat så va han super gnällig och jobbig. Kände att jag inte orkade med han riktigt....lr bara vara hemma. Då fick jag ett sms från Emma som fråga när vi skulle ses denna veckan. NU?!??...va min fråga och japp..det gick bra. max tycker det är roligt så fort det finns barn att titta på och så. Jag kom precis i middagen så jag hade tur och fick mig lite jag med...mums! Tack Emma! Sen skulle Robban klippa gräset men då erbjöd jag mig. Får ju göra skäl för maten..hahaha! Nä..men har aldrig kört åkgräsklippare...det va riktigt kul! hahahaha....jag tror att jag va en naturbegåvning =) Max fick åka med ett varv och verkade ganska likgiltig. Inte ledsen men inte direkt glad heller...tror han tyckte det va kul ändå =) Rasmus däremot älskar att åka med. Han brukar alltid åka med Robban så han fick åka med mig. Vi klippte hela gräsmattan och han bara satt som ett ljus i mitt knä. Gud va jag önskar att vi hade en sån. Är väl tänkt att vi ska ha det sen när vi jämnat till gräsmattan och fått bort stubbarna. Hoppas Robban blir nöjd med mig ;) Under tiden som jag och ramsus klippte så underhöll Emma Max och tog lite kort.

Nä..nu blir det tv och kladdkaka!

mammaligan

Nu sitter jag i soffan och kollar Hem till gården. Följer det programmet sen jag blev mammaledig =) Max sover i sin vagn...är trött nu när han kompisar varit här och busat. Mammaligan med bebisar va här. Även camillas äldste..Albin..och han va jätte duktig. Nästa vecka blir det träff hos Evelina. Himla kul att se hur alla har det!

Imorrn kväll blir det träff med Tjejligan hemma hos Emma K. God mat och massa tjöt! Daniel jobbar eftermiddag så mamma får sitta barnvakt här hemma. Åh..igår va jag och Emma A med blommor till vår Annica som har varit så duktig och tagit examen.

Grattis Annica till sjukgymnastexamen!

Känner mig helt seg i huvet...vet inte alls vad jag ska skriva men ville slänga in ett inlägg. På lördag styr jag kosan till Borås. Daniel har natthelg så Max ska vara hos mormor. I Borås är det syskonträff som väntar. Jag har ju min lillasyster Isabell som bor i Borås men sen har jag oxå två halvsystrar. Vi har samma pappa. De är lite äldre än oss men nu när alla har blivit "vuxna" så är det jätte roligt att umgås. Ska försöka få ihop en syskonträff varje år...där bara vi systrar träffas. Får se vad det blir men kanske minigolf...nån picnic och sen hem till Christina och grilla och spela spel. Ska bli riktigt kul att komma iväg. Sover över till söndag och sen hem till Max igen =) Synd att inte Daniel va ledig så han fick ta hand om Max lite. Det skulle han behöva =P Tror Båda skulle tycka de va kul med lite far-son-tid. Får bli en annan gång. Har en hel helg innestående. Jag åkte iväg med Max till Borås en helg när han va liten. Då fick daniel va hemma och bara göra som han ville. han hade lite fest tror jag....
Vet inte vad jag ska hitta på men ngt kan jag nog komma på ;)


Pissväder idag igen =(

Ja..sitter just nu i soffan och regnet bara öser ner ute. Nu är jag trött på detta. Tycker det kan vara skönt nån dag så men nu räcker det. Är det inte konstigt att jag sitter och bloggar nu så säg...jovisst.
Denna lördagen har vi vart sega. Gick inte upp ur sängen förrän halv elva! Inte med det sagt att vi fick sova tills dess....oooohh neej! Inte en chans ;) Max vakna vid sju men ligger oftast och pratar och leker i sin säng nån halvtimme. När han började tröttna på det bytte vi blöja och la oss i vår säg och myste. han fick lite välling och sen underhöll jag honom tills kl nio och då va det dags för hans första sovstund. Fick buffa i rumpan ett tag men sen somna han allt mellan oss. Mysigt värre och då kunde vi få sova en halvtimme till. Sen när han vakna igen så fick han vara på golvet en stund och vi drog oss i sängen en stund till. samtidigt lyssnade vi givetvis på P4..det är ju standard på lördagar numera. ring så spelar vi, junior och sen melodikrysset =) Vuxenpoäng på det javisst! iaf..anledningen att jag sitter och bloggar nu är att Daniel gick ut och gick med Max. Han tog med sig farbror Andreas. Tyvärr börja det regna men tror de gick till farmor och farfar för hemma är de inte. Jag har hunnit städa massor och nu blogga. Hur skönt är det inte när man har städat. Allt undanplockat och skönt att få dammsugit. Vagnen och Tjoffsan drar in en del skit. Även toalett och handfat är nu rena.

Jag älskar min nya dator! den är så snabb...oh my god! detta är man inte van vid! Ångrar inte en sekund att vi la pengar på en ny dator. Det behövdes. Man kan ju inte vara utan dator! ;) Nu känner jag att det säkert kommer bli fler inlägg för man drar sig inte för att starta denna....det går ju så fort. Ska bjuda på lite gamla bilder framöver nu när jag ändå har de på datorn.

det får nog va allt för denna gången.
Puss på er




Kolla isabells megalånga tunga...hahaha



de här bilderna va från Daniel och markus 25-års fest. (2007-09-01)
Får bjuda på lite fler bilder därifrån sen...


Arrangerade äktenskap...javisst ;)

Vill börja med att säga detta:

Grattis Jannike och Martin till er lilla Wilda!
född 9/6-2011
3170g
52cm


Jaha..det gick tydligen inte att komma tebax och skriva som vanligt utan det får vara mittcentrerad text...okej så heter det nog inte men kom inte på ngt annat nu:P
Jannike är en väldigt go kompis till mig som numera bor i Nässjö. Vi va där och hälsade på i mars men innan det hade vi nog inte setts på flera år tyvärr....men känns som igår när man träffas och då vet man att man passar ihop. Vi träffades när vi båda jobbade på Liseberg. Har nog inte skrivit så mycket om mitt liv innan bloggen så här kommer lite info. När jag skulle börja gymnasiet ville jag bara bort från denna hålan. Ni vet hur man är som ungdom. Jag sa bland annat att jag ALDRIG skulle bo i Skåpafors igen...men men...man ska aldrig säga aldrig. Det är jag ett levande bevis på. Iaf..min mamma och pappa har varit skilda sen jag var 8 år. Då bodde vi i Grästorp men i och med skilsmässan flyttade mamma "hem" med oss till Skåpa som är hennes uppväxtort och där hon hade sin mamma och pappa. pappa flyttade senare till Göteborg och då tänkte jag att varför inte flytta till pappa och gå gymnasiet?! sagt och gjort....kolalde gymnasium och sökte. Det blev Hvitfeldtska gymnasiet. En riktigt stor skola. Tror det va ung 1500??? elever. jag ska inte svära på den siffran men stort va det. Iaf...sommarlovet mellan tvåan och trean (2004) började jag på Liseberg. Jag jobbade med att köra attraktioner på barnområdet...ni vet farfars bilar, kaffekoppen, m.m. Det va verkligen skit roligt! Det va en riktigt rolig tid i mitt liv. Man blir som en liten familj där och får en speciell gemenskap. När jag började där så jobbade Jannike sin andra säsong och vi blev snabbt super polare ;) Timon och pumba..det va vi..piff och puff kallade de oss ibland oxå. Vi umgicks nog varenda dag hela sommaren. Tråkigt att hon bor så himla långt bort för då blir det inte att man ses så ofta....*snyft* Iaf så ska vi köra med arrangerat äkteskap mellan Max och Wilda. De har inget att säga till om. Hade et blivit en kille hade de fått vara kompisar och nu blir det man och fru..haha! Om de nu är heterosexuella vill säga;)
Ja..nu vet jag inte alls hur detta inlägg blev men hoppas det finns ngt bra samband...orkar inte läsa igenom det.

Idag har vi vart en sväng hos Ann-Marie och Boyta...lr Fredrik kanske man ska skriva. Det är ju faktiskt så han heter men alla häromkring känner honom som boyta. Det finns en väldigt rolig historia om hur han fick smeknamnet men det behöver vi inte ta upp här. De har Kim som är 3 i år och sen Mio som är född ung 1,5 vecka innan Max. Mio är tidig och går redan men de har roligt tillsammans ändå. Max tycker det är jätte kul med andra barn. Han skrattar åt de och försöker hänga med.

Annars pissar regnet ner och har gjort hela dagen. Tycker synd om studenterna men de har säkert roligt ändå. Jag hade spöregn på min student. Det höll upp när vi gick ut och det va ju bra. När vi skulle åka på flaket så störtregna det. Det blev inte lika kul att åka för lite folk ute och så. Blev en sväng iaf och jädrar va vi rocka!
Va mycket gamla minnen och livshistoria det blev i detta inlägg=)

Åh..då kan jag ju bjuda på nån gammal bild oxå. Har alla bilder på den nya datorn nu.



Ja..denna bilden hade ju passat till förra inlägget om syndighet ;) Detta är när jag fyller 20..så 5 år sen! Hoppas inte Annica blir arg för att jag lägger ut denna...nää...hon är ju super fin på denna bilden!




Ny dator och Ben & Jerry glass

Just nu sitter jag och plonkar på en sprillans ny dator. Javisst är det så men det går sådär. De har ju ändrat om knapparna lite...lr ja lagt knappar på vänster sida, utanför caps lock och shift knappen så trycker fel lite då och då men ska väl vänja sig med det oxå. Skattepengarna kom idag så vi passade på att köpa en ny dator. Känns lite B att sitta och hålla i laddkabeln på den andra för att den ska ladda :P

Idag har varit en riktig mysdag. Ibland kan jag tycka det är lite skönt med grått och regn så man bara kan vara inne och mysa eller hitta på saker som att handla. Max fick vara hos mormor och så åkte jag och Daniel till Åmål för att kolla dator och storhandla på ICA. Sara jobbade och eftersom vi skulle äta på Åmåls pizzeria och det va lunchtid så luncha vi med Sara. Mysigt att träffas lite. De hade inte datorn jag ville ha i Åmål så det blev att åka till Expert Bengtsfors. De har ju bytt lokal nu och det blev skit bra!
Det blev en HP och herre gud va fort det går =) är ju inte van med det alls. Det händer saker direkt när man trycker. man behöver inte sitta och vänta på varje grej...haha! Skönt att ha HDMI så man kan koppla den till tv'n om man vill. Skönt när man ska lyssna på musik. sen finns det oxå minneskortläsare...väldigt smidigt! Webkamera..kul!

Vet inte hur vi kom att prata på Ben&Jerry-glass...undrar om Sara sa ngt om det på lunch men iaf så ville vi testa. Dyr glass men en gång måste man ju. Stod vid glassdisken på ica men skippade det iaf. Sen åkte vi in till Bengtsfors för datorn och sen hjälpa mamma handla. Vi handlade till mormor så handla mamma till sig själv. Jobbigt att handla till båda och mormor orkar inte följa med. Då såg vi ju glassen igen och nu köpte vi. det blev ngn med massa choklad....givetvis...älskar ju choklad!!! det va några chokladbitar, kakor och chokladsås i. Visst...den va god men har smakat en del glassar som är billigare men ändå goda.

Säkert ngt mer jag skulle skriva som jag tänkte på förut men nu kommer jag inte på ngt mer. Ni förstår...ibland går jag och tänker på att det ska jag skriva sen och har till och med formuleringen klar i huvet men sen är det borta på kvällen när jag ska skriva. Skulle vilja ha en snabblänk från min hjärna. Koppla upp och sen formulera texten i huvet och sen publicera och ni kan se på bloggen...det vore bra =)

Puss på er

syndig ända in i själen

ja..det är jag det! Ni som känner mig vet att det stämmer...och det vet min pojkvän oxå..hahaha!

Idag har vi vart på besök hos Emma och Rasmus. Lika roligt varje gång. Det blir roligare med barnen för nu är de mer medvetna om varandra. Max kan hänga med lite mer...och ännu roligare kommer det bli när även Max går och springer. Jag och Emma käkade lunch men sen va vi lite sugna på ngt annat...båda satt och tänkte på kladdkaka:) Ja..sagt och gjort..vi bestämde att vi skulle synda. Vi är inte bra för varann jag och Emma. Vi drar ner varann i sockerträsket ;) men som Emma sa: Vi ska inte förneka de vi är! hahahaha...ja det stämmer verkligen. Jag och Emma är de som är onyttiga i vår kompiskrets. Annica och sofia är super nyttiga. Emma(K) och Frida ligger väl lite efter de...och sen kommer jag och Emma. Vi är de som käkar massa onyttigt som pizza, godis, kakor och sånt =) När vi bakade insåg vi att vi inte hade nån kakao..hallå...det blir inte kladdkaka om man inte har kakao så jag fick hoppa in i bilen och hämta det hemma. Då är man bra sugen =)

Nu blir det kycklinggryta...hungrig som en varg!

gotländska och mumintrollen

Sitter och tittar på SOS Gute och jag tycker gotländska är mysigt. Jag skulle gärna ligga bredvid en gotlänning och mysa. Finlandsvenska däremot...nej tack! Ledsen om nån tar illa upp nu men tycker det är det osexigaste som finns. Tänk er att ha sex med nån som pratar finlandssvenska....det är ju som att pippa med mumintrollen...hahaha! va jag elak nu...jaja...snälla flickor kommer till himlen...stygga kommer hur långt som helst! Det är mitt motto ;)

Idag va mammaligan hos Maggan och hon bor jätte fint. Det är fin utsikt och mysigt hus. Tycker de har bra smak så ett hus i min smak helst klart. Ungarna busade runt på golvet och vi fikade. Tycker det är skit kul att vi följs åt. Man har nån att bolla grejer med och sen att ungarna får växa upp tillsammans. jag vet att det är nu första året men man kanske kan hålla i det senare oxå..fast inte så ofta.

Åh..max har satt sig upp själv. Stolt man blir...han oxå. han va super glad! jag klappade händerna åt honom och sa vad duktig han va och man såg hur stolt han va. Log med hela ansiktet och klappade händer han med. Vänster framtand uppe har spruckit igenom och den andra kommer nog oxå snart. Annars ålar han sig runt. Börjar klättra lite på saker och dra sig upp lite.

I dagarna kommer väl skattepengarna =) tror vi får ta en del av de och köpa en ny dator. Den jag har nu är nog 6 år till sommaren så den är super seeeeg! Jag skojar inte men kan leva med det. Använder inte datorn så överdrivet mycket men måste ha en. Nu är det så att laddkabeln har gått sönder. har tejpat den just nu men det håller ju inte överdrivet länge. Känns helt onödigt att lägga 600 på en ny kabel när datorn är så kass som den är. Därför ska vi passa på när vi ändå får pengar man inte direkt räknat med.

Idag ska jag verkligen försöka lägga mig tidigt. har lite grejer jag måste försöka fixa nu men sen blir det sova.  Dax att sluta skriva =)



Total blackout

Sitter och kollar på det programmet just nu och det är rätt roligt alltså. Förstår att det måste vara sjukt äckligt! man inbillar sig det värsta och blir rädd.

Helgen har vart riktigt trevlig och rolig! Syster yster med mage och pojkvän har varit här. Fredagen va det en sväng på bengtsfors, fika på Kickis och kolla på "invigningen" av centrum. Kan inte påstå att det va så mycket till invigning men härligt väder så mycket folk att titta på ;) Sen grillning och fotboll. Fotbollen va väl ingen höjdare men sen blev det lite fest hos Mackan. Tog ett par grogg och dansade :) Lördagen blev bowling i Åmål och ja...det är alltid kul! Vi va ett gäng så roligt roligt! Igår gick vi tipspromenad...10/12 blev det för min del. Fika hos mormor och sen pizza och film på kvällen. Idag har mamma bjudit på middag och vi har sagt hej då till syster och Tobbe. Känns ändå inte så tråkigt för jag ska träffa alla systrar i Borås om 2 veckor och sen kommer Isabell och Tobbe hit igen till midsommar =)

Hmm....nu ska jag mysa med älsklingen en sväng. Jädra åska!!!ska det hålla på hela dagen. Det måste gå runt runt. Vill inte stänga av tv'n igen!

Imorrn ska vi träffa mammaligan igen..denna gången hemma hos Maggan. Veckan efter det blir det hos mig. Kul att se hur folk har det hemma.

Nä..nu vill jag pussa på min kille =)

men Cecilia

Igår träffade vi mammor och bebisar...försöker träffas varje tisdag. Tycker det är jätte kul att följa alla och låta de leka med varann lite. Nu är de kanske lite små för att leka med varann men det kommer. Jag hade bakat kladdkakemuffins denna gången och de gick hem...men vem gillar inte kladdkaka lixom ;) Efter träffen med mammaligan...ja..det blir vårt nya namn...gilla på den! =D Iaf...kom hem och gav Max lunch..kände att jag oxå va lite hungrig men orka göra ngt att äta. Vet ni vad jag gjorde....ni kan ju gissa...det blev kladdkakemuffins till lunch! ja..fyyy på mig! Jag borde inte få klaga på min kropp när jag behandlar den som jag gör...nä..men försöker faktiskt skärpa mig. Ibland trillar man dit...är faktiskt den tiden i månaden. Ni vet..den tiden som alla tjejer har...förutom gravida och de som genomgått klimakteriet=P Jag blir iaf sjukt sugen på onyttigt den veckan i månaden.

Åh..idag har vi vart på ett litet besök hos lille Liam som såg dagens ljus i fredags....sååå liten! Jag har skrivit det innan men jag har nog svårt att fatta..har max varit så liten!???!! Konstigt det va att hålla en sån liten igen. Jag saknar inte bebistiden så himla mycket för Max va ganska krävande de första 4 månaderna men längtar ändå efter att få ge Max ett syskon.

Syster yster ska komma hit...hon sitter i bilen på väg just i denna stund. Hon och Nemo kommer först och sen får Tobbe komma på fredag för han fick inte semester på fredagen. Ska bli kul att hon ska vara här så länge. Det är ju röd dag på måndag så de stannar ju tills dess. Träffar inte Isabell så ofta som jag skulle vilja så kul att få rå om henne lite nu. Ska mysa massor med magen nu. SKA se till att känna nån spark!

nu kom jag på en sak till jag skulle ta upp. jag kanske inte bloggar så ofta som jag vill men det finns ju vissa av mina vänner som är riktigt dåliga på att uppdatera sina bloggar nu!! jag tror att ni vet vilka ni är Emma och Frida =P  ja..Emma du har ju faktiskt kommit igång lite igen men Frida!!! Du har ju inte bloggat sen påsk! Skärpning nu gumman! =)


RSS 2.0