Nu händer det grejer varje dag

Ja..det är en väldigt rolig tid med Max nu. Visst...det är påfrestande för han vill mycket mer än han kan. Helst ska man gå runt, hållandes honom i händerna, hela dagarna. Det är jobbigt men får försöka hitta på saker som distraherar honom. Fika på Kickis, hos mormor eller bara hälsa på ngn.  Samtidigt är dte roligt för det händer grejer hela tiden. Idag stod han upp i spjälsängen när vi vaknade och bara tittade på oss. Hur stolt som helst =)
Han har gått några steg med sin gåvagn...helt själv. Och ja...han har klättrat i trappen. det är ju minst rolig för det är inget de behöver kunna för tidigt men samtidigt är det kul att se. Det är ju ändå ett framsteg och man blir lite stolt ;)

På förmiddan idag va det träff med mammaligan. denna vecka var det hos Evelina....och jädrar va fint hon hade! det var som att gå in i en tidning från typ MIO eller EM. Snyggt snyggt! Barnen hade kul och kröp runt och lekte och vi mammor tjötade på....as ususal =) Nästa vecka blir hemma hos Camilla P.

Imorrn är det besök hos Emma och Rasmus som är inplanerat. Vi måste ju träffas minst en gång i veckan och tjöta av oss. Förstår inte men hittar alltid ngt att prata om.

Jahopp...over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0