Stop: Borås!

Nu sitter jag i syrrans lgh och väntar på maten som hon och Tobbe fixar. Det ska bli kotletter och mos. Vi lämnade Nässjö efter Max lunch och styrde kosan mot Borås.
Vill säga ett stort TACK! till Jannike och Martin som stått ut med oss i flera dagar ;) Har haft jätte mysigt. Snosat bebis och tjatat massor..om bebisar och sånt givetvis..haha! Tisdagen bjöd på shopping i Jönköping..IKEA och diverse affärer. Blev inte nån storhandling men kul att gå lite i affärer. Onsdag..igår..fick vi för oss att åka till Gränna så det gjorde vi efter lunch. Jag kollade när de gjorde polkagrisar och köpte givetvis några. Max fick oxå titta...ngt han säkert kommer ihåg...NOT..haha! Käkade på en grekisk restaurang vid hamnen innan vi åkte hem. Kycklingfile med klyftpotatis och TZATSIKI..åh vad det är gott. Fick beställa extra...så luktar nog vitlök i en vecka =)
Max har skött sig ganska bra. Han har gått runt där som bare den och gillade verkligen Martin..log så fort han såg honom. Han har somnat duktigt i sin resesäng så inga problem att åka iväg med honom.

Nä...dax för mat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0