Nyckelspiken

Idag va det premiärbesök på Nyckelspiken. Max va absolut minst ;) Det var lite mysigt när det va samling och alla sjöng och sen trevligt att hitta på ngt och träffa lite folk. Emma och Rasmus följde med oss så vi slapp åka själva. Sen kommer det ju bli ännu roligare när Max blir äldre och kan va med mer. Det är ju roligare för de större barnen för det finns ju massor att leka med och massa barn att umgås med.

Just nu är pappa och Max ute och går. Daniel tog honom för några timmar sen så jag fick sova en stund. Max va kinkig inatt så det blev ung 4 timmar sömn totalt....så underbart att få sova lite nu. Ringde Daniel och de va på besök hos Skarius med farbror Markus. Max låg och sov i farbrors famn...mys!
Känns lite konstigt att va själv hemma. Mysigt som bara den när lilleman kommer hem igen =) Hoppas han sover bättre inatt. Jag hoppas varje natt att han ska sova hela natten..hehe! Hoppas kan man ju allid göra. Sen ska jag inte klaga för han sover ju ganska bra iaf. Idag va vi förresten på bvc oxå. Han väger nu 4270g och va 52, nånting lång. Han hade bara gått upp 90g på en vecka men sist hade han ju gått upp typ 300-400g så det gjorde inget. Får se nästa gång hur det verkar.

I fredags va det myskalas för Emma med super god mat och UNDERBAR tårta...gud va god den tårtan är!!!
Lördags va systrarna här så det va en kul heldag med massa skratt.

Ja..nu va ni uppdaterade.
Puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0