Idag har vi dykt!

javisst är det så. Idag gick det jätte bra på baby simmet. Han var glad hela tiden och då ville jag ju passa på att dyka. Charlotte (ledaren) fick göra det..skönt att bara se på första gången. Det gick iaf jätte bra. Max verkade lite förvånad men inte rädd eller så. Blir ändå ingen fortsättning just nu. Ska försöka hålla i det privat istället och kanske ta en kurs igen till hösten.
Idag var mormödrarna med...min mamma och Emmas mamma. Efter simmet gick vi och åt gott på en restaurang i Mellerud. Riktigt roligt att umgås alla. Våra mammor kommer bra överens så tiden bara flyger iväg. Måste göras om!

I förmiddags va det föräldraträff. Alla barnen växer så det knakar. Vi har bestämt att träffas fler gånger och det är så kul att vi håller i det och att alla vill fortsätta träffas.

Åh..köpt en ny dammsugare. Våran va riktigt skit dålig...märks verkligen hur dålig den va nu när man fått en ny. Jädrar vilken skillnad. Nu försvinner dammet och skiten ordentligt. Det är tråkigt att lägga pengar på...födelsedagspengar t.o.m...men sååå nödvändigt!

Max har nu smakat på palsternacka, morot, majs, broccoli, katrinplommon och banan. Det går framåt vill jag lova. Gröt oxå förstås. Nu är det äppelgröt och det går lika bra som havregröten. Välling har vi inte riktigt fått till än men får väl testa lite fler gånger. Åh..sen har han ätit en majskrok oxå ;)

Såhär snygg va Max när vi skulle åka till Nässjö i feb.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0